13/03/2014

BANAANILETUT VOL. 2

Huomenta ihanat! Katsoin eilen tilastoista suosituimpia hakusanoja, joilla blogiini on löydetty ja sieltä nousivat yllättäen banaaniletut esille :D Ajattelin siksi tehdä teille kuvapainotteisen hyvän mielen aamiaispostauksen näistä suosikkiletuista. Reseptihän on vanha tuttu ja supersimppeli: tarvitaan ainoastaan kaksi syöntikypsää banaania ja kaksi kananmunaa. Paistamiseen sopii hyvin kookosöljy tai voi. Väillä olen paistanut letut ihan oliiviöljyssäkin, sekin toimii oikein hyvin.



Tällä kertaa parantelin lettujen koostumusta sekoittamalla kananmunan ja banaanit belenderissä. Mielestäni koostumuksesta tuli näin paljon kuohkeampi ja "taikinamaisempi".  Paistoin letut pannulla neljän kappaleen erissä. Rakenne pysyy mielestäni parhaiten kasassa, kun letuista tekee ohuita ja melko pieniä. Valmiiden lettujen päälle ripottelin granaattiomenansiemeniä ja mustaherukoita. Muuta makeutusta ei mielestäni tarvita, mutta toki letut voi hakutessaan maustaa marjojen sijaan esimerkiksi kirsikkahillolla, hunajalla tai jenkkityylisesti vaahterasiirapilla.



Lettujen kaveriksi tein vielä graanattiomenasmoothien, joka täydensi kivasti aamupalaa. Tällä setillä jaksoi hyvin treenatakin :) 
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig