15/06/2011

Uusia asustelöytöjä

Olen ollut alkuviikon töissä lomaviikon jälkeen ja tänään ollessani vapaalla keskittynyt hoitamaan kouluhommia eteenpäin. Aamulla kävin kauppiksella ja sen jälkeen vierailin pitkästä aikaa Töölön Tunturikadulla sijaitsevalla kirppiksellä, josta olen joskus tehnyt mahtavia löytöjä. Tällä kertaa mukaan tarttui ainoastaan yksi löytö, mutta se oli sitäkin ihanampi :) Ostin nimittäin kullanvärisen kaulakorun, jossa on pieniä merellisiä amuletteja. En kuitenkaan pitänyt korussa olevista vaaleista lasihelmistä ja niinpä irrotinkin ne kotona korusta. Ja tadaa - lopputulos on mielestäni todella kaunis! Tämä koru sopii tosi hyvin merihenkisiin värikombinaatiohin ja vaatteisiin, joita olen viime aikoina hankkinut.

Tältä näytti alkuperäinen koru lasihelmillä varustettuna

Ja tältä koru näytti lasihelmien poistamisen jälkeen. Kuvassa myös Rimmelin Pro Professional Finish -kynsilakka sävyssä 400 Blue Vogue. Lakka on uusi hankinta ja olin harkinnut sitä jo jonkin aikaa, mutta sinisenmusta sävy tuntui aluksi liian rajulta. Uskon sen kuitenkin sopivan mainiosti kesäkynsiin valkoisen ja sinisen värisiin vaatteisiin yhdistettynä.

Ja tältä uusi koru näytti kaulassani. Ylimmässä kuvassa oleva sini-valkoraitainen neule on eilinen löytö Stockmannilta ja alemman kuvan v-aukkoinen ohut tummansininen neule on hankittu pari viikkoa sitten Mangosta. Tykkään tällä hetkellä tosi paljon valkoisen, sinisen ja kullan yhdistelmästä.


Lomaviikolla tuli hieman shoppailtua myös uusia asusteita. Tykästyin erityisesti kuvassa näkyvään pitkään kultaa ja konjakin sävyä yhdistelevään kaulakoruun sekä ruskeaan nahkarannekkeeseen, jossa on kullanvärisiä yksityiskohtia (molemmat H&M). Kesäkellona on käytössä ollut Espanjasta viime kesänä hankkimani valkoinen keraaminen kello sekä kultaa ja hopeaa yhdistelevä Leijonan kello, jonka sain aikoinani yo-lahjaksi ystävältäni. Kullanvärinen hauska rannekoru on kirppislöytö viime kesältä.


Tein vielä tällaisen kollaasin joistakin viime ja tämän viikon asukokonaisuuksistani. Tummansininen on ihanan turvallinen ja asiallinen väri ja valkoinen raikastaa sen hyvin. Viime viikolla hankitut valkoiset H&M:n shortsit ovat olleet kovassa käytössä, samoin oikeanpuoleisessa yläkuvassa näkyvä Filippa K:n beige puuvillatoppi, joka on viime viikkoinen löyty Kaivarin Kanuunasta. 






Löysin eilen Stockalta tämän Selected Femme -sarjaan kuuluvan konjakin väristä nahkaa ja canvasta yhdistelevän laukun, mutta en tiedä vielä, palautanko sen. Ihastuin laukun värimaailmaan ja yksinkertaiseen malliin, mutta en  ole ihan varma, onko se omaa tyyliäni. Apua päätöksentekoon otetaan mieluusti vastaan! Ihanaa keskiviikkoiltaa ja palaillaan taas. Seuraavaksi lupaan laittaa postauksen viime sunnuntain piknikiltämme Suomenlinnasta, käyn parhaillaan läpi reissulta räpsittyä kuvamateriaalia :)
SHARE:

6 kommenttia

  1. Anonyymi6/16/2011

    Hei, minkä hintainen kyseinen kassi oli ja oliko noita vielä jäljellä/muun värisiä?
    -Zana

    VastaaPoista
  2. Laukun hinta yli n. 50 euroa ja siitä oli myös mustaa nahkaa ja canvasta yhdistelevä versio. Myyjän mukaan samasta laukusta on tulossa myös uusi versio, jossa yläosa on kangasta ja alaosa nahkaa :)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi6/16/2011

    Juuri se laukku mistä puhuin! It's a keeper!

    VastaaPoista
  4. Tää todistaa, että tunnet mun maun superhyvin, nice! Koska ehkä arvaan, kuka tuon edellisen kommentin takana on ;) Saa vinkkailla jatkossakin kivoista jutuista :)

    VastaaPoista
  5. Anonyymi6/16/2011

    Tosi kivoja kokonaisuuksia! Ja tosi hyvät noi valkoiset shortsit. Ostin muuten just viime viikonloppuna Mangosta merensinisen hihattoman topin, joka on edestä rypytetty, ja tuli heti mieleen että sähän mainitsit että Mangossa on meritunnelmaa. :) (mä tietysti siis luulin toppia aluksi mustaksi, mutta se oli niin kiva että ostin sen ihan sinisenäkin. ja vaaleiden farkkujen kanssa se olikin just bueno!)

    -m

    VastaaPoista
  6. Kiitos! Oon kanssa ihan rakastunut noihin valkoisiin shortseihin, ovat niin kivan malliset ja mukavat jalassa :) Oi, toi toppi kuulostaa just sellaiselta, jonka itsekin haluisin mun vaatekaappiin! Täytyy käydä Mangossa taas katsastamassa tarjontaa, juhannuksen jälkeisiä alennusmyyntejä kuumeisesti jo odottelen.

    Ja kuten totesit, tummansininen menee tosi kivasti vaaleiden farkkujen, hameen tai shortsien kanssa yhteen mustan ohella ja on jotenkin kesäisempi kuin musta (joka kyllä toimii aina). Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig