17/06/2011

Hiuskuuri

Tänään olen kököttänyt koko illan koneella töiden jälkeen koulujuttuja puurtamassa ja oli ihan pakko laittaa tänne nopea postaus rentoutumistarkoituksessa ennen nukkumaan menoa. Kesäprojektina olisi nimittäin kuntoilun lisäämisen ja vhh-ruokavalion entistä tarkemman noudattamisen lisäksi tarkoitus hankkia hiuksiin tuuheutta, pituutta ja kiiltoa. Ja tuumasta toimeen: tänään kävin aamulla apteekissa hakemassa Proparin Forte -hiuskuuripakkauksen. Olin jo pidempään harkinnut kuuriluontoisen hiusten vahvistamiseen ja pituuden maksimointiin tarkoitetun pakkauksen hankkimista ja netin kautta googlaamani ja tutuilta kuulemani positiiviset kommentit tuotteesta vakuuttivat minut lopullisesti. Olen tällä hetkellä tyytyväinen hiusteni paksuuteen, mutta hiusten värjäys ja muotoilutuotteiden käyttö luonnollisesti kuluttavat niitä ja toivoisin nyt saavani hiuksiini erityisesti lisää pituutta ja vahvuutta.

Pakkaus sisältää 60 kapselia eli se riittää hyvin kahden kapselin päiväannostuksella kuukauden ajaksi. Parhaan hoitotuloksen saamiseksi tuotetta tosin suositellaan käytettäväksi 3-6 kuukautta yhtäjaksoisesti, mutta tulokset puhukoon puolestaan kuukauden käytön jälkeen :) Olen aiemmin käyttänyt Evonia-merkkisen hiusten tehoravinnekuurin kapseleita ja mielestäni hiuksien kunto parani ja niiden kiilto lisääntyi kuurin myötä. Kynnet myös vahvistuivat samalla ja kasvoivat nopeammin, mistä tietenkin lisäplussaa tuotteelle. Lupaan laittaa kokemuksiani Proparin Forte-kuurista, kun/jos tuloksia saadaan jatkossa.

Proparin Fortea ja Evoniaa myydään kaikissa hyvin varustelluissa apteekeissa, oman kuurini hankin Yliopiston apteekista ja hintaa pakkaukselle kertyi 22,40. Koska olen jättänyt hedelmät ja muut luontaisesti tai lisättyä sokeria sisältävät elintarvikkeet pois hetkeksi ruokavaliostani kokonaan, nautin päivittäin monivitamiinitabletteja tarvittavien vitamiinien ja hivenaineiden riittävän saannin varmistamiseksi.  


Kesän aikana on myös tarkoitus lisätä juoksutreenien määrää ja syödä entistä tarkemmin melko tiukkaa vhh-ruokavaliota noudattaen. Viimeiset pari viikkoa olenkin syönyt tosi tarkasti ja nopeita hiilareita vältellen ja olo tuntuu heti virkeämmältä ja kiinteämmältä. Painokin on pudonnut muutaman kilon ja fiilis on hyvä. Tällä hetkellä olen karsinut kaikki sokerit, myös hedelmät niiden sisältämän hedelmäsokerin vuoksi, pois ruokavaliostani ja nautin useimmiten turkkilaista jogurttia, maitorahkaa, munakkaita, salaatteja, joitakin vihanneksia, juustoja, pähkinöitä sekä kanaa, kalaa ja naudanlihaa päivittäisen ruokavalioni aineksina. Laitan myöhemmin vielä postausta omista vähähiilihydraattisista lemppariruuistani.


Tältä näytti päivän iltasalaattini: kanaa, avokadoa, kurkkua, tomaattia, jäävuorisalaattia, oliiveja ja vuohenjuustoa itse tehdyn, oliiviöljyä ja dijon-sinappia sisältävän kastikkeen kera nautittuna. Mums!

Tässä vielä päivän asuni, jonka laitoin päälle kaupungilta kotiuduttuani (asunnossani on välillä todella kuuma näin kesäisin):

Toppi ja shortsit H&M, vyö Guess

Kynsissä uusi Rimmelin sinimusta lakka, I like :)

Ihanaa viikonlopun odotusta kaikille ja hyvää yötä!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig