07/06/2011

Lomaviikko!

Iloista alkanutta viikkoa, joka omalla kohdallani onkin pitkään odotettu lomaviikko :) Lisää lomaa on tulossa heinä-elokuussa, mutta nyt nautin tästä viikosta täysillä! Suunnitelmissa on ainakin roppakaupalla auringonpalvontaa, ystävien kanssa hengailua, kahvittelua, hyvästä ruuasta nauttimista, biletystä ja sokerina pohjalla myös jonkin verran koulujuttujen tekemistä kaiken muun kivan välissä. Viime viikonloppukin oli erittäin onnistunut, kun juhlimme erittäin hyvän ystäväni A:n synttäreitä ja päivällä vierailimme myös serkkuni yo-juhlissa. Lauantai-ilta sujui hyvässä seurassa kuohuviinistä ja mansikoista nauttien ja loppuiltaa vietimme Kappelissa, joka oli tupaten täynnä ja paikalla oli kiitettävästi tuttuja kasvoja :)

Upeaa kukkien väriloistoa tallennettuna päivänsankari A:n  luona

Tänään oli tarkoitus suunnata heti aamusta rannalle aurinkoon, mutta tuulisen sään vuoksi sovimme hyvän ystäväni I:n kanssa treffit kellon alle keskustaan. Kiertelimme kaupungilla ja suunnistimme kahvittelemaan Café Jugendin terassille Pohjoisespalle. Aurinko lämmitti ihanasti terassilla ja maisemat kauppatorille ja Espan puistoon olivat mitä mainioimmat. Viihtyisä ja tyylikäs miljöö kahvitteluun :)

Café Jugendista suuntasimme kohti Bulevardia, jossa tapasin ystäväni H:n ja matkamme jatkui Bar No 9:iin syömään ja terassille istuskelemaan. Päädyin monista hyvistä salaattivaihtoehdoista seesamkanasalaattiin, joka oli todella herkullista kuten H:n tilaama kanawokkikin. Myöhäisen lounaan ja kuulumisten vaihtamisen jälkeen kiertelimme vielä hetken Aleksilla kauppoja, mutta mitään ei tarttunut tällä kertaa mukaan.

Huomenna olisi tarkoitus lähteä heti aamusta rannalle, toivottavasti luvatut hellelukemat toteutuvat! Jätin tänään muuten hiukset suoriksi vaihtelun vuoksi, ehkä päädyn tuohon lookkiin jatkossakin useammin. Tässä vielä asukuva päivän kokonaisuudesta:

Neule Spirit Store, shortsit TopTen, vyö Guess, kengät ihasta pikkuputiikista Berliinistä
SHARE:

2 kommenttia

 1. Anonyymi6/09/2011

  Jee, kivaa että on vaihtelua ja suorat hiukset sopii hyvin! Pidin myös tosi paljon tosta asukokonaisuudesta. :) looking gooood!

  -m

  VastaaPoista
 2. Kiitos kovasti, mustakin on kiva saada välillä vähän vaihtelua ja tänään taisin ylittää itseni, kun hiukset olivat rannalla klipsillä ylhäälle kiinnitettyinä (siitä ei harmi kyllä ole kuvamatskua).

  Loistavaa loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig