31/12/2011

Lupauksia ensi vuodelle

Odotan jo innolla pian Kaarnassa alkavaa alkuillan uuden vuoden lounasta siskoni ja yhteisten ystävien kesken. Päivä tuntuu muutenkin olevan odotusta täynnä ja loppuillalle on sitten luvassa hauskoja juhlia. Kun katson ajassa taaksepäin kuluneen vuoden tapahtumia, tuntuu siltä, että tämä vuosi on kulunut ennätyksellisen nopeasti. Vuoteen mahtuu paljon hyviä muistoja ja onnistumisia, joista henkilökohtaisesti muutamina tärkeimpinä pidän graduaiheen vahvistumista ja työstämistä, kandidaatiksi valmistumista pääaineestani, kesän purjehdusreissua Ruotsin ja Suomen rannikolla, Kanye Westin upeaa keikkaa Flow-festivaaleilla, Ravintolapäivään osallistumista, ihanista kesäpiknikeistä ystävien kanssa nauttimista, yhteisten ystäviemme ihania häitä Kuopiossa, uusien, ihanien ystävien saamista elämääni, terveellisten elämäntapojen vakiinnuttamista, omaa henkistä kasvua sekä tietenkin tämän blogin perustamista. Vuoden lopulle suuntautui tieto siitä, että aloitan täysin uusissa, mielenkiintoisissa työtehtävissä ensi vuoden alusta alkaen ja suuntaan uusiin haasteisiin avoimin mielin. Kiitos myös vanhoille kollegoilleni yhteisistä, mukavista hetkistä!

Olen nyt vajaan vuoden ajan kirjoittanut tätä blogia päiväkirjamaisesti fiilispohjalta omasta elämästäni, tyylistäni, ajatuksistani ja innostuksen kohteistani. Blogin pitäminen on ollut opettavaista monella tavalla ja vahvistanut mielestäni oman tyylin selkeytymistä sekä parantanut konkreettisesti oman luovan kirjoittamisen taitoa ja tietoteknistä osaamista. Seuraan aktiivisesti myös monien muiden bloggareiden kirjoituksia ja olen sitä kautta saanut paljon kullanarvoisia vinkkejä, ideoita ja inspiraatiota. Koen blogin pitämisen olevan harrastus, joka rikastuttaa omaa elämääni ja jättää ihania muistoja. Toivottavasti blogista on ollut iloa myös kaikille Teille lukijoille!

Uudelle vuodelle 2012 lupaan:

1. Haastaa itseni tekemään säännöllisesti hyviä tekoja ja auttamaan muita
2. Olla hyvä ystävä
3. Kehittyä ammatillisesti 
4. Valmistua maisteriksi yliopistosta
5. Muistaa nauraa ja nauttia elämästä ja arjen iloista
6. Kehittyä bloggarina ja pyrkiä tuottamaan blogin kautta iloa myös kaikille sen lukijoille
7. Noudattaa terveellisiä elämäntapoja ja ravintorikasta ruokavaliota
8. Aloittaa uuden harrastuksen
9. Matkustaa johonkin kohteeseen, jossa en ole vielä käynyt
10. Olla onnellinen ja elää jokaisessa hetkessä täysillä

Toivon myös kommentteja siitä, miten blogia voisi jatkossa kehittää entistä paremmaksi ja mitä aihealueita haluaisitte täällä erityisesti käsiteltävän. Palataan siis ensi vuoden puolella, nyt upeaa, säihkyvää ja onnellista uutta vuotta 2012!!!

SHARE:

2 kommenttia

  1. Anonyymi1/18/2012

    Noni, se on luvattu. Lupasit ilostuttaa lukiojita, eli alusvaatekatsaus pöytään!

    VastaaPoista
  2. Tuo kyllä laitetaan vielä mietintämyssyyn :D Ei taitaisi olla ihan blogin linjauksen mukaista :)

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig