22/02/2013

Hiusten kihartaminen kiharrustikulla

Hei pitkästä aikaa! Pahoittelut piiiitkästä postausvälistä, johon on mahtunutkin kaikenlaista: paluu Pariisista, pieni flunssanpoikanen, ystäväpariskunnan häät Imatralla, ainejärjestön tilintarkastusta, salitreeniä, gradun kirjoittamista ja tietenkin töitä. Nyt alkaakin olla viikko lopuillaan ja huomenna on vuorossa synttärijuhlareissu Jyväskylään :) Tässä vaiheessa siis jo mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille!

En ole saanut vielä Pariisin kuvia purettua koneelle, joten vielä hetki menee ennen kuin saan kuulumiset Pariisin reissustamme tänne. Mutta tänään päätin tehdä pikaisen postauksen uudesta laitehankinnastani eli Remington Pearl Wandista, koska sitä ehditiinkin jo reissun aikana kysellä. Kyseessä on erittäin näppärä, nopeasti kuumeneva kiharrustikku, jolla saa loihdittua kestävät kiharat melko pienellä vaivalla. Vinkkina mainittakoon, että kiharrustikulla tehdyt kiharat kestävät ainakin itselläni parikin päivää hyvänä, joten ne kannattaa ne tehdä edellisiltana valmiiksi, jos aamulla on kiireinen lähtö tiedossa :)

Step 1. Lähtökohtana olivat pestyt ja föönatut omat hiukset, joihin kiinnitin 6-osaisen clip-in-setin (pituus 50 cm). Ehkä joku huomaakin, että hiusteni väri on hieman tummempi näissä kuvissa ja kyseessä uudet pidennykset sävyssä 12/16/613. Antavat mielestäni kivaa vaihtelua puhtaaseen vaaleaan sävyyn ja liukuvärjätyn ilmeen hiuksiin.

Step 2. Aloitin kihartamisen jakamalla hiukset kahteen osioon ja valitsemalla sitten noin 2 cm:n paksuisia osioita. Kieputin osiot alkamaan kiharrustikun tyvestä kiertäen sitten hieman ylöspäin, jotta kiharoista ei tulisi liian "tiukat". Lämpösuojana toimi TreSemmen Heat Defence -suihke. Päällisosan hiukset nostin klipsillä takaraivolle.Step 3. Kiharsin molemmat puolet käyttäen kiharrustikun lämpötilaa 200 astetta (tikun max. lämpötila on 210 atstetta). Pidennyshius vaatii usein kuumempaa lämpötilaa kuin oma hius, jotta lopputulos olisi kestävä.

Step 4. Kun molemmat puolet oli kiharrettu, availin jäähtyneitä kiharoita sormin. Harjasin myös hiuksia kevyesti, jotta lopputulos olisi luonnollinen ja runsas.


Step 5. Valmista tuli! Takaraivolle klipsillä nostetut päällisosan hiukset kiinnitin kumilenkillä taakse ja kiersin sitten kerran kiinnityskohdan ympäri.

Step 6. Ja tältä näytti loppulos hiukset taaksepäin vedettynä.
Kokemus on osoittanut, että kiharrustikulla käsitellyt hiukset ovat parhaimillaan muutaman tunnin kuluttua, kun kiharat ovat hieman auenneet.


Nyt rentouttavaa perjantaita!
xoxo Laura
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig