04/02/2013

Täydelliset kiharat nopeasti!

Kuulostaako otsikko liian hyvältä ollakseen totta? Niin ajattelin, ensin minäkin, mutta nyt olen löytynyt toistaiseksi parhaan ratkaisu upeiden kiharoiden loihtimiseen. Ja mikä parasta, homma on sen verran nopeaa ja helppoa, että onnistuu aamukiireenkin keskellä. 

Tämä loistotuote on siis Remigton Pearl Wand -kiharrustikku. Ehkä tulen hieman jälkijunassa, sillä googlettelu paljastaa, että kuumin kiharrustikkuvillitys velloi Suomessa jo muutama vuosi takaperin. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan :) Lueskelemalla netistä muiden käyttökokemuksia Remigton Pearl Wandista sain tuotteesta todella hyvän kuvan ja löysin näppäriä videoita ja kuvilla varustettuja ohejeistuksia niiden täydellisten kiharoiden luomiseen. Lopullisen ostopäätöksen vahvisti Fotballfrue-blogi, jossa blogin kirjoittaja Caroline paljastaa upeiden hiustensa salaisuudeksi lähes päivittäin käyttämänsä kiharrustikun. Merkki tosin on toinen, mutta tuote mielestäni muuten Pearl Wandin kaltainen.

Hankin Pearl Wandin keskustan Sokokselta, jossa se on helmikuun kanta-asiakastarjouksessa (31,95 (norm. 39,95 €). Pakkaukseen kuuluu kiharrustikun lisäksi kaunis, metallinsävyinen säilytyspussi ja lämmöltä suojaava hansikas. Tuo hansikas on mielestäni ihan must, jotta latvojen päät saat kiharrettua näppejään polttamalla! 

Olen aiemmin käyttänyt kihartimia, lämpörullia ja suoristusrautaa metsästäessäni unelmien kiharakampausta. Mikään ei kuitenkaan antanut ihan sitä toivomaani lopputulosta, kampauksen kestosta puhumattakaan. Tyytyväisin olen ollut lämpörulliin, sillä niillä saa helposti luonnollista volyymia ja loivat, ei liian tiukat kiharat. Valitettavasti näillä kosteilla talvikeleillä aamulla luotu kampaus on iltapäivällä enää vain muisto. Siksi etsin kuumeisesti pysyvämmän ja pitkäkestoisemman lopputuloksen takaavaa kiharruslaitetta.

Pearl Wand:
+ kuumenee nopeasti
+ helppo käyttää
+ säädettävä lämpötila (130 - 180 C)
+ kestävä lopputulos
+ kiharoiden koon säätäminen (löysää/tiukkaa kiharaa) onnistuu valitsemalla erikoisia hiusosioita. Pienemmillä osioilla teet tiukempaa kiharaa, suuremmilla osioilla taas loivempaa kiharaa.

- ilman lämpösuojahanskaa latvojen kihartaminen on hankalaa
- lämpösuojasuihkeen käyttö suositeltavaa lämpökäsittelyn aiheuttamien vaurioiden minimoimiseksi

Aina upean Olivia Palermon hiustyyli on muuten helppo kopioida tekemällä löysiä laineita kiertämällä suuria (n. 3-4 cm leveitä) hiusosioita Pearl Wandin ympärille. Kuvaa omista hiuksistani kiharrintikulla muotoiltuna tulossa myöhemmin myös tänne blogiin.

photos all over web

Palataan pian,
xoxo Laura

SHARE:

6 kommenttia

 1. Anonyymi2/05/2013

  Heippa!

  Kuulostaa lupaavalta! Olen miettinyt kyseisen laitteen hankintaa itsekin. Laita ihmeessä kuvia lopputuloksesta :)

  -Sini-

  VastaaPoista
 2. Heippa! Jes, laitan kuvia lopputuloksesta tulemaan piakkoin!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi2/21/2013

  Heippa! Tiesitkö että tuosta samasta on myös ns. jumbo versio eli tasapaksu puikko, jolla saa paremmin isoja kiharoita! Omistin ennen tuon kapenevan mutta vaihdoin paksuun ja ainakin minulle parempi. Tosin riippuu tietysti mistä tykkää itse rakastan loivia luonnollisempia kiharoita. :)

  -Jenni

  VastaaPoista
 4. Kiitos Jenni vinkistä! Oon nyt tehnyt kiharat rullaamalla hiusosiot sen tikun paksuimman kohdan ympäri. Pari kertaa olen myös tikulla työstetyt hiukset viimeistellyt lämpörullilla, jos on ollut tosi kostea sää ulkona. Mutta aivan mahtavaa, jos löytyy isompi versio, sen hankin mielelläni, koska vielä matkalaukussakin vähemmän tilaa, kuin rullat :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi2/24/2013

  Heippa!

  Kyseessä siis tämä:


  Remington Ci9532 Pearl Pro Curl 32 mm:n sauvakiharrin
  39,95 €/SOKOS

  -Jenni

  VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig