19/02/2014

Run, run!


Päätin palkita eilen itseni ahkerasta salilla urakoinnista muutamalla uudella treenitopilla. Mukaan lähti leopardikuosinen musta-harmaa toppi sekä tämä eilen salilla päälläni ollut hauska trikookankainen printtitoppi, joka on syötävän suloinen! Molemmat löytyvät Gina Tricotin valikoimasta ja liputan muutenkin heidän treenivarusteidensa puolesta, sillä sen verran kestäviä ovat käytössä olleet.

Itsensä palkitseminen hyvistä suorituksista on muuten mielestäni erittäin oleellista liittyypä onnistuminen sitten töihin, opintoihin, treenaukseen tai johonkin muuhun saavutettuun tavoitteeseen. Työn alla onkin parhaillaan postaus, jossa jaan muutamia hyväksi havaitsemiani seikkoja, joilla olen itse löytänyt välillä hieman kateissa olleen treenimotivaation uudelleen ja tehostanut terveellisten elämäntapojen vaalimista. Uskon, että nämä aiheet kiinnostavat monia, ja itsekin mielelläni luen muiden blogeista hyviä vinkkejä lihaskuntoa tehostaviin liikkeisiin, resepteihin ja puhtaampaan ruokavalioon liittyen.Tuo pinkki printtitoppi vilahtaa muuten myös helmikuun Cosmossa. Ehkä joku teistä on sen sieltä ehtinytkin jo bongata? :)
SHARE:

2 kommenttia

  1. Anonyymi2/24/2014

    uuuh, toppia enemmän ihastuin käsivarsiin! :) treenattu on, jälki näkyy! :)

    -m

    VastaaPoista
  2. Kiitos M! Se on kyllä hassua, miten treeni tuntuu näkyvän heti käsivarsissa ja pohkeissa. Reidet vaatii vielä tiukempaa rääkkiä :D

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig