27/02/2014

Salil eka, salil vika

Tällä viikolla on iPhonen luureissa soinut suomiräppi päivittäin ja vedetty hurjalla teholla erityisesti juoksu-, vatsa- ja jalkatreeniä. Se tunne on ihan paras, kun tietää rikkoneensa oman ennätyksensä juoksumatolla ja kerryttäneensä juostuja kilometrejä koko ajan enemmän! Laskeskelin, että tänään toiseksi viimeistä päivää vietettävän helmikuun loppuun mennessä treenikertoja on kertynyt yhteensä 13! Oon tosi tyytyväinen tuohon saavutukseen, kun ottaa vielä huomioon, että helmikuun ekan viikon olimme S:n matkoilla ja siellä tuli treenattua vain muutamia kertoja.

Mutta, tästä tämä jatkuu ja edelleen on paljon työtä tehtävänä. Mulla on selkeät tavoitteet, joihin tähtään ja niiden saavuttaminen askel askeleelta motivoi todella. Tiedän, että noita tavoitteita ei saavuteta ihan kuukaudessa tai vielä parissakaan, mutta samalla huomaan omassa kropassa jo nyt ne pienet erot mm. viime joulukuun tilanteeseen verrattuna. Hassua, kuinka lyhyessä ajassa treenistä on muodostunut kiva rutiini, jota nykyisin oikein odottaa :) Vielä muutama vuosi sitten tilanne oli toinen enkä oikein itsekään tiedä miksi. Silloin aikaa meni luonnollisesti enemmän opiskelujen ja töiden kanssa tasapainottelemiseen, eikä aikaa treenaamiseen jäänyt samalla lailla kuin nykyisin. Mutta luulen, että suurin muutos on tapahtunut omassa motivaatiossa ja asenteessa. Kun ikää on tullut lisää ja ollaan täällä kolmenkympin paremmalla puolella, ei kroppa enää pysy kunnossa itsestään, kuten joskus huolettomina nuoruusvuosina. Lisäksi uskon, että nykyinen strong is the new skinny -ajattelu vaikuttaa taustalla aika monella treenauksesta viimeisen vuoden aikana tosissaan innostuneella. Lihaksikas ja treenattu kroppa näyttää paitsi kauniilta, viestii myös samalla ulospäin terveellisistä elämäntavoista. Ja siitähän treenauksessa on pitkälti kyse: oman hyvinvoinnin lisäämisestä. Salia kohti käy matka siis tänäänkin, tehokasta torstaita myös teille!


Trikoot ja urheiluliivit Gina Tricot / toppi Catmandoo / kengät Adidas Adizero Tempo / iPhone-tarratasku iZound


P. S Eilisen treenin jälkeen oli ihan pakko herkutella vähän, kun alkoi tehdä mieli suklaata. Päädyin Lindtin 90 prosenttiseen tummaan suklaaseen, jota saa tällä hetkellä ainakin Stockalta ja Kampin K-Supermarketista. Kyseinen herkku sisältää ainostaan 14 g/100 g hiilihydraatteja, joten se laihduttajallekin turvallinen herkku maltillisissa määrin. Palautuksena herkuttelin suklaan kanssa vielä banaanin uusimman Cosmon ja Vogue Beauty -kirjan parissa, ah ihanaa pientä arjen luksusta!
 



SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig