17/04/2014

Kurkistus kenkäkaappiini


Ehdottomat lempparikenkäni tulevat tänä kesänä olemaan nyörisandaletit! Nämä mustat ja vaaleanruskeat viime aikoina H&M:n kampanjassakin vilahdelleet hittikengät ovat paitsi kauniit, myös supermukavat jalassa. Aidosta mokkanahasta valmistetut korkkarit kuuluvat Hennesin Premium Quality -mallistoon ja niissä on upea käärmenahkamainen kuviointi. Sandaletit toimivat mielestäni hyvin sekä pillifarkkujen että mekkojen kanssa, ja odottelevat jo innolla käyttöön pääsyä kenkähyllyssäni.


Satiiniset, Chérie Amour -sandaletit hankin viime syksynä Yoox.com-nettikaupan kautta erittäin mieluiseen hintaan. Nämä pääsevät myös tänä kesänä ahkeraan käyttöön etenkin vähän juhlavampiin tilaisuuksiin. Suosittelen muuten tutustumaan kyseisen merkin kenkämallistoon, jossa on yleensä toinen toistaan kauniimpia yksilöitä.


Kaapissa kiltisti korkkarikelejä odottelevat myös nämä tässä postauksessa aiemmin vilahtaneet Michael Korsin espadrilles-sandaalit ja korallinsävyiset Sam Edelmanin mokkasandaalit. Tule siis kesä jo, we are ready!


Ihanaa päivää teille ja aurinkoista alkavaa pääsiäistä!

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig