07/04/2014

Till Stockholm

Nyt se on varmaa: suuntaamme pääsiäiseksi Tukholmaan, jee! Ihana päästä pitkästä aikaa tuohon kauniiseen kaupunkiin ja samalla shoppailemaan ja nauttimaan laivan tax-freen tarjonnasta. Moni teistä onkin varmaan jo tietoinen siitä, että nykyisin Viking Linen laivoilla myydään himoittua Victoria's Secretin kosmetiikkaa, etenkin heidän vartalonhoitotuotteitaan ja tuoksujaan. Itselläni onkin kookosfanina hankintalistalla juuri tuo VS:n Coconut Passion -tuoksusuihke, joka tuo takuulla kesäiset rantakelit mieleen! Muutama muukin uusi kosmetiikkatuttavuus valikoitui ostoslistalle, sillä hetkellä mitään sen kummepia hankintoja ei ole suunnitteilla. Pientä rajoitusta shoppailuun tuo myös se, että kaupat ovat Tukholmassa ymmärtääkseni suurimmaksi osaksi kiinni pääsiäissunnuntaina, joten päivä menee näillä näkymin upeassa vanhassa kaupungissa kierrellen, kahviloissa istuskellen ja toivottavasti keväisestä kelistä nauttien. Tällaisia juttuja tax-freesta hankittavaksi listailin ylös:


 
Victoria's Secret Coconut Passion Fragrance Mist -suihke / Benefit Lemon Aid -korjausväri / Dior Vernis -kynsilakka / Dior Addict Extreme -puna sävyssä Riviera


Benefitin tuotteita olen joskus aiemmin bongannut laivalta, ja toivon, että siellä olisi niitä tälläkin kertaa. Tätä merkin sitruunansävyistä Lemon Aidia minulle sudittiin viime viikoisissa kuvauksissa ihanan ammattimeikkaajan käsissä ja vitsit, miten hyvin tämä ihmetuote kirkasti ilmeen ja häivytti tummat silmänaluset! Suosittelen siis ehdottomasti kokeilemaan. Itse ajattelin tilata tämän sopivasta nettikaupasta, jos laivan valikoimasta ei tätä löydy. Diorin oranssihtavaan Riviera-sävyiseen punaan olen törmännyt muutamassa blogissa ja sen verran kauniisti se on pukenut kantajiaan, että nyt ajattelin sitä vihdoin omille huulilleni testata. Samaisen merkin lakat on myös hyväksi havaittu ja tällä kertaa hankintalistalla on joku herkullinen kesäsävy. Onko teillä suosituksia näistä?


Kivaa alkanutta viikkoa teille!

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig