23/06/2016

JUHANNUS TAHKOLLA


Ciao tyypit! Tänään on jo pitkään odotettu juhannusviikon torstai, jolloin pääsemme vihdoin starttaamaan tämän vuotisen juhannusreissumme.  Viime vuoden tapaan meitä kutsuu tänäkin vuonna Tahkovuori, jossa juhlitaan nyt toista kertaa kaksipäiväisiä Tahko Juhannus -festareita - can't wait!

Minun ja mieheni innostus Tahkoa kohtaan alkoi viime kesänä, kun päätimme suunnata Tahkolle ex tempore ja onnistuimme saamaan festariliput sekä viime hetkellä vapaana olleen majoituksen Tahko Guesthouse -nimisestä alppitalosta, jota pyöritti letkeä isäntä kissansa ja koiransa kera. Sateisista keleistä huolimatta viime juhannus oli todella hauska ja antoisa elämys. Guesthousen muut vieraat olivat mahtavia ja Tahkon kauniit maisemat lumosivat meidät totaalisesti. Siksi ei ollutkaan vaikea tänä vuonna päättää, minne lähdemme juhannuksen viettoon. Tällä kertaa tosin asustelemme Break Sokos Hotel Tahkossa, joka on festarialueen välittömässä läheisyydessä. Majoittuminen on tällä kertaa todella mukavaa, sillä hotellilla on oma lobbybaari sekä ravintola ja sen yhteydessä toimii myös koko juhannuksen auki oleva ruokakauppa ja muutama pikaruokapaikka. Parasta on kuitenkin se, että meillä huoneessamme oma sauna ja mahdollisesti myös parveke. Aurinkoisia kelejä siis toivotaan!  Ja jos sade sattuisi yllättämään, suuntaamme hotellin alakerrasta löytyvälle sauna- ja uima-allasosastolle lämmittelemään. Odotukset ovat siis tosi korkealla ja olen lukenut erityisesti hotellin aamupalasta paljon hehkuttavia kommentteja, joten uskon, että tulemme viihtymään erinomaisesti.


Viime vuoden juhannustunnelmat välittyvät kivasti näistä kuvista. Silloin muun muassa fiilisteltiin Tahkon kaunista järvimaisemaa ja kerättiin kesäkukkia seppeleeksi, grillattiin ja tehtiin itse burgereita ja nautittiin upeista auringonlaskuista. Ja nautittiin mm. Stigin, Mikael Gabrielin ja JVG:n keikoista ja tanssittiin villisti Piazzassa aamunkoittoon saakka!

Artistikattaus on tänä vuonna vielä viime vuotta parempi ja monipuolisempi, ja odotankin innolla erityisesti lauantaita, jolloin lavalla nousevat muun muassa Roope Salminen & koirat, Kaija Koo ja illan pääesiintyjä Cheek!


Tässä vaiheessa haluan toivottaa teille kaikille oikein nautinnollista juhannusta - kyllä Suomen keskikesä on vaan niin huikea! Onko teistä kukaan muuten suuntaamassa Tahkolle?


Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssaInstagramissa ja Pinterestissä
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig