20/06/2016

LUOMUHERKKUJA VAUVALLE JA VANHEMMILLE


Ihanaa alkanutta juhannusviikkoa teille ja kiitos onnitteluista ja kivoista kommenteista Bio-Oil-postaukseen liittyen! Oli ihana lukea odotusajan kokemuksistanne ja tuntemuksia siitä, miten kehonne on palautunut vauvan syntymän jälkeen. Tällä hetkellä täällä ruudun toisella puolella vointi on edelleen oikein mainio ja olen rasvaillut kroppaa ahkerasti aina aamuisin suihkun jälkeen, joten vartalon ihokin voi oikein hyvin. Toivotaan, että sama meno jatkuu kesän ja odotuksen edetessä - olen kyllä niin kiitollinen ja helpottunut, kun kaikki on sujunut tähän asti niin hienosti!

Tämänkertaisessa postauksessa jatketaan vauvateemalla. Älkää kuitenkaan säikähtäkö - blogini pääpainopiste tulee edelleen olemaan muotia, kauneutta, omaa tyyliäni ja ajankohtaisia juttuja käsittelevissä postauksissa, vaikka luonnollisesti uuden tulokkaan myötä haluan jakaa kuulumisiani myös siltä saralta. Tähän väliin olisikin ehkä hyvä kysyä suoraan teiltä, millaisia postauksia toivoisitte blogiin ja haluatteko lukea myös näistä vauva-aiheisista jutuista? Itselläni ovat ra(k/s)kaushormonit sen verran valloillaan, että mielelläni odotusaikaan ja vauvahankintoihin liittyviä kokemuksiani jaan.  Tänään ajattelin kertoa muutaman sanasen perheen pienimmän ja miksei myöskin vanhempien ravintoon liittyen. Sain nimittäin testattavaksi Ella's Kitchenin luomusmoothieita. Näitä herkullisia smoothieita löytyy yhteensä kuudessa eri maussa ja kaikki smoothiet on valmistettu aidoista luomuhedelmistä- ja marjoista. Ne eivät sisällä myöskään sokeria, vettä, e-koodeja, tärkkelystä tai keinotekoisia maku- tai väriaineita eli ovat makuni mukaisia myös tässä mielessä. 


Heti ensimmäiseksi kiinnitin huomiota siihen, että smoothiet on pakattu älyttömän näppärään pakkaukseen, jonka korkki pysyy kiinni vähän kovemmassakin menossa käsilaukun pohjalla - testattu on! Vauvan on helppo pitää pakkauksesta itse kiinni, eikä smoothieta pääse helposti valumaan pakkauksesta pienen vaatteille, jos puristusote on maltillinen :) 

Ella's Kitchenin luomusmoothiet on suunniteltu vauvoille 6 kuukaudesta ylöspäin, mutta mikään ei estä vanhempia nauttimasta samoista herkuista. Meistä smoothiet toimivat erityisen hyvin heti treenin tai juoksulenkin jälkeen nautittuna ja pienenä välipalaherkkuna. Aikoinaan minulla oli myös joka-aamuinen rutiini, jossa sekoitin lasten mangososetta maitorahkan sekaan. Nykyisin maitorahka on korvautunut soijajogurtilla - liiallista maitotuotteiden käyttöä kun välttelen - ja uskon, että smoothiet toimisivat hienosti myös maustamattoman soijajogurtin seassa. Näitä aion ehdottomasti myös tarjota omalle tulokkaallemme, kunhan tuo kriittinen kuuden kuukauden raja saavutetaan.

Vaikka kaikki testaamani smoothiet olivat ihania, nousi omaksi suosikikseni sarjan uusi, muun muassa luomukirsikkaa- ja vadelmaa sisältävä the Pink One - kirsikkafanin herkku! Hyvänä kakkosena ja kolmosena tulivat luomubanaania, -mangoa, -aprikoosia ja -omenaa sisältävä the Yellow One sekä muun muassa luomumansikkaa- ja vadelmaa sisältävä the Red One. Miehelle maistui parhaiten kookoksinen the White One. Ovatko Ella's Kitchenin tuotteet teille tuottaja ja mitä olette tykänneet niistä?* testatut tuotteet saatu blogin kautta


Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssaInstagramissa ja Pinterestissä
SHARE:

2 kommenttia

  1. Nämä ovat ehdottomasti meidän pikku I suosikkeja, kaikki maut menevät hujauksessa. Ja ovat niin helppoja mukana välipalaksi. Itse söin myös odotusaikana kun voin niin pahoin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Ida kommentista! Toivottavasti maistuvat sitten meidänkin tulevalle pienelle :) Ja smoothiet ovat kyllä niin hyvänmakuisia kaikki, että niitä syön itsekin mielelläni näin odotusaikana.

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig