05/04/2017

OUTFIT / FAUX-FUR & METALLIC DETAILS


Hello! Tällä kertaa jälleen vuorossa pitkästä aikaa asupostausta ja esittelyyn pääsee nyt hiihtolomaviikon Stockholm look, jossa viihdyin paremmin kuin hyvin vielä kevääseen heräilevässä kaupungissa. Pörrötakki, revityt farkut ja lenkkarit. Siinä resepti asuun, joka piti minut lämpimänä tuulen tuiverruksessa. Taisi muuten olla ensimmäinen kerta, kun Tukholmassa pyörin lenkkarit jalassa koko reissun, mutta nämä hiljattain Ellokselta hankkimani kullanhohtoiset kaunokaiset tulevat varmasti olemaan kovassa käytössä läpi kevään, sillä ne ovat paitsi kauniit, myös äärettömän mukavat jalassa. Oli muuten hauska huomata, että hyvin samanlaiseen asukokonaisuuteen sommustautuneita daameja tuli vastaan useita, ja metalliset popot ovatkin yksi kevään kuumimmista trendeistä. Myös metallinhohtoisia laukkuja ja muita asusteita vilahteli tiuhaan katukuvassa. Odotankin jo innolla keväisempiä kelejä, että pääsen käyttämään metallisia asusteita mekkojen, hameiden ja nahkatakin kaverina.

Nämä kuvat otettiin Östermalmilla sijaitsevassa Sturegalleriassa, mainion Konditoriet -kahvilan edustalla. Tämän gluteenittomia herkkuja, tuorepuristettuja mehuja, leipiä, salaatteja ja päivittäin vaihtuvia keittoja tarjoavan ja suloisesti sisustetun kahvilan bongasimme viimeksi Tukholmassa vieraillessamme ja tälläkin kertaa kaikki toimi erinomaisesti aina palvelua myöten. Erityiskiitosta annan myös lapsiystävällisyydestä sekä tilavasta naistenhuoneesta, joka soveltuu myös vaipanvaihtoon! 

Tänään suuntaamme pikku-J:n kanssa keskustan Stockalle hulluttelemaan ja katsastamaan, jos sieltä löytyisi muutama kiva juttu, joita esitteestä ennakkoon ehdin jo vilkuilemaan. Ihanaa keskiviikkoa ja palataan taas pian!


ELLOS sneakers* / ZARA bag / SECONDHAND faux-fur / MOSCHINO scarf / TOPSHOP jeans / MANGO sunnies


* sisältää mainoslinkkejä




SHARE:

1 kommentti

  1. Kiitos Kanerva! <3 Se on ollut talven suosikkitakkini - lämmin ja tuo vähän extraa asuun kuin asuun :)

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig