23/09/2017

LUNCHING AT PHIL'S BURGER


Tukholman tunnelmissa jatketaan jälleen! Pääsimme nimittäin torstaina vihdoin testaamaan ensimmäistä kertaa kovasti hehkutetun Phil's Burgerin, josta olin lukenut kehuja muun muassa Lindan blogista. Suuntasimme sopivasti lounasaikaan ketjun Gärdetissä sijaitsevaan ravintolaan, jossa oli iloksemme avara puuterassi. Ja kun mittari näytti +19 astetta ja aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta, oli ihana istua nauttimaan burgerit ulkosalle. Teimme tilauksemme juuri kreivin aikaan, sillä paikka oli hetkessä tupaten täynnä ja jono kiersi terassille saakka. Selkeästi moni tukholmalainen lounastaja on ihastunut paikan hamppareihin!


Oma valintani oli pienen pähkäilyn jälkeen Halloumi Burger, joka sisälsi halloumijuustoa, tuoretta avokadoa, uunissa kuivattua tomaattia sekä roomansalaattia pehmeän briossisämpylän välissä. Mies päätyi tilaamaan paikan nimikkoannoksen eli Phil's Burgerin, joka koostui klassisen hampurilaisen tapaan jauhelihapihvistä, juustosta, roomansalaatista, kastikkeesta ja sipulista. Kyseinen burgeri meni kuulemma heittämällä miehen maistamien parhaimpien hampurilaisten top 3 listalle! Ja kyllä, myös halloumiburgeri osoittautui loistovalinnaksi. 

Kiitosta annamme myös paikan extrarapeille ja ohuille ranskalaisille, joita sai nauttia ketsupin, sinapin ja majoneesikastikkeen kera. Annosten kylkeen sai halutessaan myös ilman lisämaksua herkullista coleslaw-salaattia, josta iso plussa myöskin. Jos siis olette suuntamassa Tukholmaan, niin tästä vähän fiinimmästä burgeripaikasta lämmin suositus! 


Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssaInstagramissa ja Pinterestissä
SHARE:

2 kommenttia

  1. Onpa herkullisen näköistä! Itsellä tulossa reissu Tukholmaan parin kuukauden päästä ja nyt alkoi hieman kutkuttaa tän paikan testaaminen. Ja tuli nälkä :D mutta kiitos vinkistä, pistän ehdottomasti korvan taakse!

    http://www.fasciner.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Linda kommentistasi ja kyllä voin suositella paikkaa ehdottomasti! Itse ajattelin testata ihanalta kuulostavan halloumisalaatin, kun seuraavan kerran ollaan Tukholmassa :) Ihanaa syksyä ja tulevaa reissua!

      Poista

Blogger Template Created by pipdig