04/12/2017

NÄIN TEET SÄIHKYVÄN JUHLAMEIKIN HELPOSTI


Mahtavaa maanantaita! Se on kuulkaas nyt Suomi100-viikko polkaistu käyntiin ja sen kunniaksi ajattelin tänään jakaa omat vinkkini superhelpon, mutta näyttävän juhlameikin tekoon! Tämä look sopii erinomaisesti keskiviikkona vietettävän itsenäisyyspäivän juhlahumuun, pikkujouluihin tai tuleviin uudenvuoden pippaloihin. Tässä meikissä pääpaino on kuultavassa ja kauniisti hohtavassa ihossa ja säihkyvissä silmissä, joita täydentää tumma huulimeikki. 

Tämän meikkilookin tärkein tuote on Anastasia Beverly Hillsin upea Glow Kit, joka on metallisenhohtoisia, koostumukseltaan puuterisia highlighter-sävyjä sisältävä monitoimipaletti. Käytin tässä lookissa paletin sävyjä sekä silmämeikkiin että ihon korostamiseen ja kokonaisuudesta tuli mielestäni todella kaunis. Paletissa on kuusi sävyä, joista viisi on metallisia pronssiin ja kultaan taittuvia ja yksi kylmempi, hopeaan taittuva Snow-niminen sävy. Omat suosikkisävyni ovat juuri tuon Snown lisäksi viileän kultainen White Sand sekä pronssinen Amber Gold, joka korostaa kauniisti silmieni sävyä. Näitä kolmea sävyä käytin myös tämän meikin luomiseen.


Aloitin meikin työstämisen kasvovoiteen ja silmänympärysvoiteen levityksen jälkeen. Meikin onnistumisen kannalta on tärkeää, että iho on hyvin kosteutettu ja jo edellisenä päivänä iholle kannattaa levittää kosteuttava naamio, jos teet juhlameikin tärkeää iltaa varten. Kosteusvoiteen imeydyttyä levitin kasvoille Laveran Natural Mousse Make-Up -meikkivoiteen, jonka jälkeen peitin ihon pienet virheet Viva la Divan peitepaletilla. Seuraavaksi puuteroin kasvot kevyesti Laveran värittömällä irtopuuterilla ja pohjustin luomet luomenpohjustusvoiteella.  Seuraavaksi halusin taikoa kasvoille tervettä raikkautta, johon paras apuri on tunnetusti hyvä poskipuna. Hiljattain käyttöön ottamani Anastasia Beverly Hillsin Blush Trio -poskipunapaletti on osoittautunut laadultaan erinomaiseksi ja kestää iholla moitteettomana koko päivän. Siispä täydellinen tuote myös juhlameikkiin, jolta vaaditaan extrakestävyyttä! Tässä meikissä käytin poskipäille sekoitellen kirkkaanpinkkiä Pageant-sävyä sekä hieman tummempaa Kash-nimistä sävyä.


Ihastuin jo aiemmin syksyllä testiin saamaani Anastasian nestemäiseen Liquid Glow -highlighteriin, joka on ollut sen jälkeen päivittäisessä käytössä! Töpöttelin sitä tässä meikissä sormilla poskipäiden korkeimpaan kohtaan, silmien sisänurkkaan, nenänvarrelle sekä amorinkaaren yläpuolelle. Välillä käytän sitä myös luomivärin korvaajana luomilla ja se antaa välittömästi kirkkaamman ja valoisamman ilmeen kasvoille! Tässä meikissä lisäsin Liquid Glown hieman kuivuttua sen päälle vielä siveltimellä kevyesti töpöttäen Snow-hohdepuuteria poskipäiden korkeimpaan kohtaan, silmien sisänurkkiin sekä kulmakarvojen alle kirkastamaan ja nostamaan katsetta. Liquid Glowta löytyy useammassa eri sävyssä, ja tässä meikissä käytin helmenhohtoista, hieman vaaleanpunertavaa sävyä Oyster.

Kun kasvot oli saatu valaistua kauniisti highlighterilla, töpötin poskiin, otsalle, nenänvarteen ja leukaan Alima Puren mineraaliaurinkopuuteria. Sen jälkeen sipaisin aurinkopuuterin päälle hieman Glow Kitin sävyä Amber Gold syventämään pronssista hehkua iholla. 


Kasvojen muotoilun jälkeen oli aika hypätä kulmien kimppuun! Anastasian yksi suosituimmista tuotteista kautta aikain on pigmentiltään huippulaatuinen Dipbrow Pomade -kulmaväri. Omiin kylmänvaaleisiin hiuksiini ja ihoni väriin sopii parhaiten Taupe-sävy, joka on täydellisen viileä harmaanruskea. Korostin sillä omien melko vaaleiden kulmieni sävyä käyden kulmat ohuen, kulmaväriin dipatun siveltimen kanssa läpi. Tämän kulmavärin yksi parhaita ominaisuuksia on se, että väri kuivaa todella nopeasti ja sitä on helppo lisätä tarvittaessa ilman pelkoa, että lopputuloksesta tulee liian kovan tai tunkkaisen näköinen. Väri pysyy kulmissa siistinä koko päivän ja kestää hyvin myös räntä- ja sadekelit.

Kulmien korostamisen jälkeen oli silmämeikin vuoro. Levitin luomenpohjustusaineella pohjustetuille ja puuteroiduille ylä- ja luomilleni ensin Anastasian Glow Kitin pronssista sävyä Amber Gold häivyttäen sitä kevyesti kohti luomen sisänurkkaa. Luomivakoon ja yläluomelle lisäsin vielä kevyesti kullanhohtoista White Sand -sävyä. Rajasin lopuksi silmät vahamaisella ruskealla silmänrajauskynällä, jonka jälkeen viimeistelin yläluomen rajauksen mustalla eyelinerilla. Taivutin ripset ja lisäsin yläripsiin useamman kerroksen mustaa ripsiväriä. Alaripsiin töpötin vain kevyesti ripsiväriä, jotta ilme pysyisi raikkaana.  

Kullan- ja pronssinhohtoisena säihkyvän silmämeikin pariksi valitsin rohkean tumman huulipunan. Juuri nyt huulilla nähdään paljon tummia burgundinpunaisia ja lähes mustia syvänpunaisen sävyjä ja mielestäni astetta tummempi punasävy sopii erinomaisesti juhlameikkiin. Kuvissa näkyvä punani on Avonin kiiltävä huulilakka sävyssä Pouty.


Tähän loppuun listasin vielä selkeyden vuoksi kaikki kuvien meikissä käyttämäni tuotteet:

Pohja:
Lavera Natural Mousse Make-Up -meikkivoide, sävy Honey 03
Viva la Diva 3 in One -peitepaletti
Lavera Fine Loose Mineral Powder -irtopuuteri

Kasvojen muotoilu:
Anastasia Beverly Hills Glow Kit (sävy Amber Gold & Snow)
Anastasia Beverly Hills Liquid Glow, sävy Oyster
Anastasia Beverly Hills Blush Trio, sävy Pool Party
Alima Pure Bronzer, sävy Maracaibo

Kulmat & silmät:
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade, sävy Taupe
Anastasia Beverly Hills Glow Kit (sävy Amber Gold, White Sand & Snow)
Essence Rock 'n' Doll XXXL Volyme -ripsiväri
Miss Beauty London Eye Pencil, sävy Brown 02
Miss Beauty London Eye Primer -luomivärinpohjustaja

Huulet:
Avon Mark. Liquid Lip Lacquer Shine, sävy Pouty


P.S. Ehdittekö käydä tänään aamusta kurkkaamassa Lidlissa uusinta Heidi Klum x Lidl #LETSCELEBRATE-mallistoa? Siellä näkyi ihania paljettitoppeja ja -mekkoja, jotka sopivat tähän meikkiin ja itsenäisyyspäivän juhlintaan täydellisesti! Itse suuntasin tuttuun Lidliin jo aamusta ja sain napattua haluamani jutut, joista on tulossa myöhemmin juttua tänne. Nyt mitä parhainta alkanutta viikkoa! 


* osa tuotteista saatu blogin kautta

Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssaInstagramissa ja Pinterestissä
SHARE:

4 kommenttia

  1. Anonyymi12/04/2017

    Hyvää suomi 100vuotisjuhlaa Laura:) t.Jani-75

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin Jani - upeaa juhlia 100-vuotiasta Suomea!

      Poista
  2. Anonyymi12/07/2017

    Kaunis meikki ja sinä <3

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig