01/10/2020

SYKSYN HANKINTALISTALLA HULLUJEN PÄIVIEN LÖYTÖJÄ JA NAHKAA

Syksyn hankintalista_chicconservativechanel

1. Scotch & Soda rusettipaita / 2. A+ MORE lakki / 3. Sand Copenhagen villakangastakki 
4. Vero Moda tekonahkamekko / 5. RUE DE FEMME nahkahame / 6. ATP Atelier nilkkurit

 
Leppoisaa lokakuun ensimmäistä iltaa! Lokakuun alkaminen tarkoittaa sitä, että syksy on jo pitkällä ja kelit alkavat pikkuhiljaa viilenemään. Viime viikot olemme onneksi saaneet nauttia vielä ihanan lämpimistä syyspäivistä, mutta kohta on aika kaivaa esille kaulahuivit, hansikkaat ja villakangastakit.

Tällä viikolla starttasivat myös syksyn merkkinä perinteisesti toimivat Stockmannin Hullut Päivät. Syksyn ja kevään Hullareilta olen useamman kerran tehnyt hyviä löytöjä - niistä yhdenä mainittakoon Karen Millenin trenssitakki, jonka ostin keväällä 2018 ja joka on ollut nyt syyskuussa kovassa käytössä. Panostankin mielelläni juuri pitkäkestoisiin klassikkovaatteisiin ja asusteisiin, joita voi sitten käyttää vuosia. Tämänkertaisilta Hulluilta Päiviltä bongasin Sand Copenhagenin kamelinvärisen villakangastakin, jollaista olen etsinyt jo useamman vuoden ajan. Takki täytti kaikki kriteerini: sävy oli juuri toivomani, materiaali 85 % villaa ja 15 % kashmiria ja takin malli sopivan pitkä. Halusin myös ehdottomasti vyöllä solmittavan mallin. Ihan paras löytö siis ja jännityksellä odotan, että näen verkkokaupasta tilatun takin livenä! Hullareilta ostoskoriin päätyi myös A + Moren villainen lakki, joka toimii hauskana yksityiskohtana ja tuo vähän sporttifiilistä asuun. Samaista lakkia löytyy myös harmaana ja mustana.

Muita syksyn hankintalistalla olevia juttuja minulla ovat nahkaiset tai tekonahkaiset vaatteet, joita on nyt monen valmistajan valikoimissa. Ostin viikko sitten kollaasissa näkyvän Vero Modan mustan tekonahkamekon, joka on mielestäni todella kiva. Pääsen käyttämään sitä tositoimissa hetken kuluttua, kun baby on saapunut maailmaan. Myös aidosta lampaannahasta valmistettu RUE DE FEMME- merkkinen, beigen sävyinen nahkahame olisi ihana ja klassisen tyylikäs hankinta syksyyn. Sen kanssa voisin yhdistää leopardikuosisen Scotch & Sodan rusettikauluksisen paitapuseron - täydellinen kombo mielestäni.

Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä hankintalistalla ovat ATP Atelierin ihan mielettömän upeat käärmeennahkakuosiset tummanvihreät nilkkurit. Ne ovat kuitenkin sen verran arvokkaat, että ihan noin paljon en ehkä ole nilkkureista - joskin varmasti laadukkaista sellaisista - maksamaan. Koitankin väijyä näitä hyvällä alennuksella ja kartoittaa myös tulisiko vastaan jossain vähän vastaanlaisia. Mutta ovathan nuo nyt niin ihanat!

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig