28/09/2020

TÄLTÄ NÄYTTÄÄ KOTITOIMISTOLLANI


Tämä pitkään jatkunut koronaepidemia on vaikuttanut kovasti siihen, miten omaa työtä on ollut mahdollisuus tehdä. Itse työskentelen suuressa pörssiyrityksessä markkinoinnin parissa, joten etätyötä on ollut onneksi mahdollista tehdä hyvin kotitoimistolta käsin. Kiitos teknologian kehityksen, palaverit hoituvat tänä päivänä helposti Teamsin tai Skypen kautta ja sähköpostit viuhuvat menemään normaaliin tapaan. Siksi oman työni toteuttamiseen korona ei olekaan vaikuttanut kovin paljon, mutta toki monet isommat kokonaisuudet esimerkiksi tapahtuma- ja PR-tekemisen osalta ollaan jouduttu tältä vuodelta laittamaan jäihin tämän nykyisen tilanteen vuoksi.

Hankimme miehen kanssa minulle oman työpisteen jo ennen koronaepidemian puhkeamista ja tänään halusin esitellä teillä vähän sitä, kotitoimistoni näyttää. Työskentelen päivittäin läppärin kanssa, joka mahtuu sirolle työpyödälle hyvin. Läppäri ja puhelin ovatkin ne kaksi tärkeintä työvälinettä jota käytän - samoin kuulokkeet, joita suosin pidemmissä etäpalavereissa ja -tapaamisissa. Näiden edellä mainittujen lisäksi käytän ihan perinteistä muistikirjaa, jonne merkkailen akuutteja to do -listalla olevia asioista.

Koska meillä on kotona paljon valkoisen ja beigen sävyjä, halusin samaan sävymaailmaan sointuvan työpöydän. Tässä bumbupuisessa Ikeasta löytyneessä työpöydässä ihastuin sen yksinkertaiseen muotokieleen ja messinkisiin pöytälaatikoiden vetimiin, jotka menevät kivasti yhteen työpisteen messinkisen valaisimen kanssa. Pöytälaatikoissa säilytän tärkeitä asiakirjoja ja papereita, joten nekin ovat hyvin käytössä.

Pohdimme jossain vaiheessa kevättä, hankkisimmeko työpisteelleni vastaanlaisen valkoisen toimistotuolin, joka miehen työhuoneeseen hankittiin, mutta pitäydyin kuitenkin toistaiseksi tässä nykyisessä Eames-tuolissa. Se on paitsi sopivan siro pöydän kaveriksi, myös melko mukava istuttava. Välillä koneen ääressä tulee istuttua todella pitkiä aikoja ja silloin käytössä on talja tai samettityyny, joka tekee pitkään paikoillaan istumisesta selälle mukavampaa.

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig