27/09/2020

SYKSYN SISUSTUSIDEOITA RUSTASTA


1.
Samettityyny / 2. Pampaheinänippu / 3. Tuoksukynttilä
4. Maljakkosetti / 5. Lampaantalja / 6. Juliste / 7. Kynttilälyhdyt

 

Tänään meidän on tarkoitus pyörähtää perheen kanssa ensimmäistä kertaa Rustassa hakemassa muutamia sisustusjuttuja kotiin. Rustahan on Suomessa suhteellisen tuore ruotsalaisketju, joka myy muun muassa kodin sisustustuotteita, puutarhatarvikkeita ja vapaa-ajantuotteita. Rusta-nimellä ketju alkoi operoida Suomessa tänä vuonna, kun aiemmin tehdyn Hong Kong -ketjun yritysoston jälkeinen integraatio saatiin päätökseen.  

Tiesin entuudestaan, että Rusta on erikoistunut tarjoamaan laadukkaita kodinsisustustuotteita yllättävänkin edulliseen hintaan, mutta silti ilahduin positiivisesti, kun kurkkasin heidän nettisivuiltaan vähän etukäteen inspiraatiolistaa kotiin mahdollisesti hankittavista jutuista. Tällä hetkellä olen tyytyväinen erityisesti kotimme olohuoneen ja päämakuuhuoneen sisustukseen, mutta haluaisin päivittää etenkin olohuoneeseen vähän syksyn sävyjä kesäisiä vaaleita sävyjä syventämään. Meillä on paljon valkoisen, beigen ja vihreän sävyjä olohuoneessa ja keittiössä ja siihen rinnalle sopisivat kivasti puuterisen vaaleanpunertavat kanervan sävyt yhdistettynä messinkisiin yksityiskohtiin.

Juuri tuota violettiin taittuvaa, pehmeän syksyistä värimaailmaa löytyikin paljon Rustan sisustusvalikoimasta. Kokosin tämän inspiraatiokollaasin alunperin itselleni alustavaksi ostoslistaksi, mutta halusin jakaa sen kanssanne ideoita antamaan. On kiva, kuinka helposti kodin ilmeen saa päivitettyä pienillä muutoksilla uuteen vuodenaikaan ja juuri nyt huurteisen vaaleanpunaisen, kanervan, oranssin, tummanvihreän ja beigen sävyt tuntuvat olevat todella in, sillä niitä löytyy monesta sisustusliikeestä.

 Ihanaa sunnuntain jatkoa!

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig