14/09/2020

TESTISSÄ LA PROVENCALE BIO ANTI-AGE IHONHOITOTUOTTEET

La Provencale Bio Anti-Age skincare

Leppoisaa syyskuuta! Tänään haluan kertoa teille vähän luonnonkosmetiikkamerkki La Provencale Biosta*, jonka tuotteita pääsin alkusyksystä testailemaan. Syksyllä on muutenkin hyvä tarkistaa omat ihonhoitorutiinit ja tehdä tarvittavat uudet hankinnat kylppärin kaappiin. Oma ihoni nimittäin tuppaa reagoimaan välillä hyvin voimakkaastikin vuoden ajan vaihteluihin. Ja nyt, kun kesä alkaa olla enää muisto vain, on ihana antaa iholle extrahuomiota ja panostaa kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon.

From Provence with love - ranskalaista luonnonkosmetiikkaa

Ranskalainen Provencen alueella kasvavia raaka-aineita tuotteissaan hyödyntävä La Provencale Bio valmistaa erilaisille ihotyypeille ja eri tarpeisiin soveltuvia ihonhoitotuotteita. Merkin anti-age-sarja on suunnattu nimenomaan  kaltaiselleni +30 -iholle, joka kaipaa usein extrakosteutta, kiinteytystä ja heleyttä. Iän myötä olen huomannut, että kesällä hyvinvoiva ja helppohoitoinen ihoni kaipailee syksyä ja talvea kohti mentäessä vähän tuhdimpia tuotteita. Siksi olinkin enemmän kuin innoissani päästessäni testailemaan La Provencale Bio anti-age-sarjan Cream of Youth Anti-Age Day Cream päivävoidetta, Balm of Youth Anti-Age Eye Cream silmänympärysvoidetta, Oil of Youth Anti-Age Night Serum yöseerumia sekä Balm of Youth Anti-Age Night Cream yövoidetta.

Löydetty täydellinen yöseerumi

Useamman viikon kestäneen testijakson aikana ihastuin erityisesti La Provencale Bion ravitsevaan, ihanan tuoksuiseen Oil of Youth Anti-Age Night Serum yöseerumiin, joka tekee ihosta ihanan kimmoisen ja hehkuvan yön aikana. Väritön seerumi on helppo annostella iholle kätevän pipetin avulla ja 2 - 3 pisaraa öljymäistä seerumia riittää hyvin kasvojen ja kaulan iholle. Olen jo pidempään käyttänyt päivittäisessä ihonhoidossani erilaisia ihoöljyjä- ja seerumeita sekä päivä- että yökäytössä ja tässä La Provencalen yöseerumissa hurmasi heti ensikokeilulla etenkin tuotteen herkullinen, Ranskan niityt ja kukkivat kukat mieleen tuova tuoksu. On parasta mennä nukkumaan, kun iho tuoksuu hyvältä ja samalla seerumi kasvojen ja kaulan ihoa. Välillä olen käyttänyt tätä yöseerumia yhdessä The Ordinaryn retinoliseerumin kanssa ja toimii erittäin hyvin myös siten!

La Provencale Bio Anti-Age skincare

Luomuoliiviöljyä Moulin de la Belmeénnestä

Luonnonkosmetiikkaan yhä enemmän etenkin ihonhoidossa hurahtaneena ilahduin suuresti, kun huomasin, että kaikki testaamani La Provecale Bion ihonhoitotuotteet ovat vähintään 98 %:sti luonnon raaka-aineista valmistettuja. Tuotteiden raaka-aineet tulevat Provencen alueelta ja yrityksen sertifioima luomuoliiviöljy saadaan Moulin de la Belmeennestä.
 

Hellää hoitoa silmänympäryksille & tehokas yövoide

Anti-age -sarjaan kuuluva Balm of Youth Anti-Age Eye Cream silmänympärysvoide sekä Balm of Youth Anti-Age Night Cream yövoide jatkavat samaa korkealaatuista linjaa kuin yöseerumikin. Molemmat ovat väriltään valkoisia ja levittyvät kermaisen pehmeästi iholle. Silmäympärysvoide lupaa kosteutusta, silotusta ja kirkautta herkälle silmänympärysiholle ja toimii todella hyvin silmämeikin alla rullautumatta paikoiltaan lainkaan päivän aikana. Tuote koostuu 99 prosenttisesti luonnon raaka-aineista ja sopii aamuin illoin silmänympäryksille taputeltavaksi. 
 
La Provencale Bio Balm of Youth Anti-Age Night Cream yövoide vahvistaa yön aikana ihoa ja saa tuotelupauksen mukaan kasvonpiirteet näyttämään levänneiltä. Mielestäni voide toimii todella kivasti myös sarjan yöseerumin kanssa käytettynä, jos iho tuntuu erityisen kuivalta. Uskonkin tämän yövoiteen olevan yksi tulevan talven luottotuotteistani ehkäisemään pakkasen aiheuttamaa ihon hilseilyä ja kuivumista. Plussaa myöskin siitä, ettei yövoide jätä tyynyliinaan rasvaisia jälkiä, vaan imeytyy ihoon nopeasti.
 
La Provencale Bio skincare

Kermaisen täyteläinen Cream of Youth Anti-Age Day Cream

La Provencale Bio -tuotteiden testijakson aikana sydämeni vei myös sarjan Cream of Youth Anti-Age Day Cream päivävoide, joka on koostumukseltaan hyvin täyteläinen, mutta imeytyy silti nopeasti ihoon jättäen sen samettisen pehmeäksi. Sopii tosi hyvin meikin alla käytettäväksi, mikä on itselleni todella tärkeä kriteeri. Valkoisen värinen päivävoide levittyy iholle sormin hieroen erittäin hyvin. Välillä rullailen päivävoiteen levittämisen jälkeen kasvot läpi jaderullalla, joka tehostaa voiteen imeytymistä ja rentouttaa kasvojen lihaksia. Yöseerumin tapaan tämäkin tuote tuoksuu todella herkulliselta, mutta ei kuitenkaan liian voimakkaalta.

La Provencale Bion tuotteita myyvät mm. Sokos ja Stockmann ja Lyko-verkkokauppa ja tuotteiden hinta-laatu -suhde on mielestäni erinomainen, sillä hintahaarukka on n. 7,50 € - 20 € tuotteesta riippuen. Oletteko te ehtineet jo kokeilemaan La Provencale Bion ihonhoitotuotteita?
 
La Provencale Bio Anti-Age skincare

* tuotteet saatu PR-lahjana

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig