24/05/2013

Cannes Film Festival 2013: Best dressed beauties

Cannesin elokuvafestivaalit ovat jälleen tänä vuonna olleet täydessä vauhdissa ja houkutelleet paikalle lähes kaikki eturivin näyttelijät, tuottajat, supermallit ja muut tähtöset. Tänä vuonna naisten edustusasut on ollut erityisen upeita ja näistä kokonaisuuksista kannattaa ottaa mallia myös omaan juhlapukeutumiseen!


Punaisella matolla on nähty erityisen paljon hempeitä vaaleita sävyjä ja niiden vastapainona trendikästä metallinkiiltoa, kirkkaan keltaista ja limenvihreää. Huippumalli Petra Nemcova kantoi yhtä festivaalien kuvatuinta asukokonaisuutta, jossa hopeinen metallipinkki yhdistyi herkkään sifonkiin. Kerrassaan upeaa!


Joan Smalls näyttää tyrmäävältä pitsisessä asukokonaisuudessaan, jossa on syvään uurrettu kaula-aukko. Erittäin syvät kaula-aukot ovatkin olleet tänä vuonna monen tähtösen valinta, sillä ne korostavat upeasti kaunista dekolteeta ja tuovat kasvot hyvin esille. Pitkät, rennosti laineille kiharretut hiukset sopivat tähän tyyliin täydellisesti.Upea Victoria's Secret -malli Alessandra Ambrosio näytti modernilta merenneidolta hopeanharmaassa mekossaan. Huomaa myös Alessandran kissamaiset sumusilmät ja matchaavat korut ja tyyliin sointuva kynsilakan sävy!Sharon Stonea ei uskoisi millään ikäisekseen tässä sähkönsinisessä, paljetein koristellussa asukokonaisuudessa, joka tuo Sharonin treenatut käsivattey hyvin esille. Syvään uurrettu kaula-aukko saa parikseen kauniit hopeakorut, jotka tekevät kokonaisuudesta juhlavamman ja hieman hillitymmän.Cannesissa esitellyissä asukokonaisuuksissa nähtiin paljon yksityiskohtia ja tänä vuonna kampauksiin oli panostettu todella paljon. Sileät ja kiiltävät, päätä myötäilevät pitkät hiukset olivat monen tähden valinta ja näyttivät erittäin moderneilta ja huolitelluilta. Myös Cheryl Colen kaunis lettikampaus ja Nicole Kidmanin upea siloitettu poninhäntä toimivat loistavasti. Naisellista pitsiä nähtiin todella monen kaunottaren yllä ja leikkaukset olivat tänä vuonna rohkean uskaliaita, mutta kuitenkin hyvän maun puolella. Kerrassaan upeaa! Itseäni inspiroivat erityisesti kauniit vaaleat sävyt ja näyttävät yksityiskohdat, kuten dramaattinen meikki ja näyttävät korut.

photos alla over web

Loistokasta perjantaita!
xoxo Laura
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig