16/05/2013

Se on siinä!

Ciao bellat!
Tämän päiväisen postauksen aiheena on asia, joka tulee olemaan yksi suurimpia saavutuksia omalla kohdallani tänä vuonna, ja jonka eteen on taisteltu ja vuodatettu välillä kyyneleitäkin. Taival ei tosiaankaan ollut aina helppo, mutta eihän sen aina kuulukaan olla. Nyt ollaan kuitenkin päästy siihen pisteeseen, että gradu on palautettu ja valmistumista odotellaan! Mulla oli eilen graduseminaari, jossa esitin tutkielmani tärkeimmät tulokset ja täytyy sanoa, että olo on nyt tosi helpottunut. Samalla fiilis on myös hieman haikea, koska valmistuminen tarkoittaa sitä, että mun akateeminen taival yliopistolla on ainakin toistaiseksi taakse jäänyttä elämää.  Toisaalta yksi haaveeni olisi tehdä vielä kolmas korkeakoulututkinto, mutta we'll see what happens in the future :)

Itselleni opiskelu on aina ollut tärkeää ja itsestäänselvyys. Välillä on tullut pettymyksiä, mutta sitkeästi on kuitenkin menty eteenpäin, ja tuntuu ihanalta saada iso urakka vihdoin päätökseen. Opiskelu ja gradun kirjoittaminen töiden ohella on myös asettanut omat haasteensa, mutta kaikesta on selvitty kunnialla. Haluaisinkin tsempata ja kannustaa kaikkia gradun ja opintojensa kanssa kamppailevia ja tänä keväänä opiskelupaikkaa tavoittelevia toteamalla, että lyhyessäkin ajassa voi tehdä ihmeitä ja puurtaminen kyllä palkitaan! Erityisen lämpimät kiitokset graduni valmistumisesta kuuluvat S:lle, joka jaksoi kannustaa, auttaa, tukea ja antaa palautetetta (väilillä tiukkaakin) koko graduntekoprosessin ajan. Kiitos myös kaikille muille läheisilleni, erityisesti upeille siskoilleni!

Nyt tuli kunnolla vuodatettua fiiliksiä, mutta tällä hetkellä tuntuu vain aivan mahtavalta. Kiitos, että sain jakaa tämän kanssanne ja aivan erityisen upeaa aurikoista päivää teille kaikille!


photo proflowers.com


xoxo Laura

P.S Pidetään peukut pystyssä tänään Suomen puolesta!

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig