18/05/2013

Outfit 17/5/13

Torstaisten lämpötilojen rohkaisemana uskaltauduin eilen ulos ensimmäistä kertaa tämän vuoden puolella lyhythihaisessa paidassa! Ja oli jo aikakin, kun eletään jo toukokuun puoliväliä :) Eilen päälle valikoitui rento t-paidan, ballerinojen ja tummien pillifarkkujen muodostama kokonaisuus a' la casual Friday:
Eilen iho tuntui myös erityisen hehkeältä ja yksi syy siihen on loistava Lumenen CC-voide, joka on ollut mulla nyt päivittäisessä käytössä. Toinen syy ihon hyvää kuntoon on salainen aseeni eli kylmäpuristettu neitsytkookosöljy. Omaan haastavan pintakuivan sekaihon, ja ongelmana on usein kasvojen kiiltely päivän aikana sekä tietynlainen sameus ihon sävyssä. Ratkaisu on löytynyt onneksi kookosöljystä, jota käytän aamuisin puhdistetuilla kasvoilla kasvovoiteen sijaan. Öljy imeytyy todella hyvin ja tekee ihosta kuulaan. Olen  myös huomannut, että ihon kuorinta 3-4 kertaa viikossa  ja kosteuttavan naamion käyttö tekee sekaiholle ihmeitä. Vinkkinä muuten vielä, että kookosöljy sisältää luonnollisen aurinkosuojan. Suosittelen ehdottomasta kokeilemaan myös vartalonhoidossa kosteusvoiteen/itseruskettavan alle levitettynä.Parin viime kuukauden aikana suoritettu salilla rehkiminen ja tarkistettu ruokavalio alkaa myös tuottaa tulosta. Huomasin tänään, että kasvot ovat kaventuneet ja poskipäät nousevat nyt selkeästi esiin. Tästä jatketaan ehdottomasti ja sateinen viikonloppu on hyvä hyödyntää lihaskuntoa treenaten ja juosten.Superia lauantaita!
xoxo Laura
SHARE:

6 kommenttia

 1. Anonyymi5/21/2013

  Huomio kiinnityi ihanan värisiin huuliin. Oon etsinyt kivan sävyistä huulipunaa, ja haluaisin suht kirkkaanpunaiset huulet, mutta tähän mennessä tullut virheostoksia. Eli mitä sulla on tässä huulissasi? Muutenkin toivoisin meikkipostauksia :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista ja postausehdotuksesta, meikkeihin liittyviä postauksia tulossa siis pian :) Mulla on tapana sekoitella eri huulipunasävyjä ja kiiltoja ja nyt jo muutaman viikon ajan olen suosinut kuvassa näkyvää huulimeikkiä, johon on käytetty Lumenen rajauskynää sävyssä Rose Petal, Maybellinen ColorSensational Fuchsia Flash-punaa, Viva La Divan Summer Queen-punaa ja Make Up Storen Twin Gloss-kiiltoa. Aluksi rajaan huulet ja väritän hieman huulia jo valmiiksi. Toi toimenpide pidentää myös sävyn kestoa. Sitten ohut kerros siveltimellä levitettynä tummempaa punaa ja päälle erityisesti huulten keskiosaan ja reunoja häivyttäen vaaleampaa punaa. Päälle lasimaisen kiillon tuovaa kiiltoa, jossa on myös ihana, viilentävä efekti. Näin huulista tulee herkullisen väriset ja täyteläiset.

  Kivaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi5/22/2013

  Kiitti tarkasta vastauksesta! miinuksena vaan että pitääpi ostaa useampi tuote ton värisävyn saamiseksi :D

  VastaaPoista
 4. Totta, aika montaa tuotetta siihen kyllä käytän :) Mutta uskon, että noille punille on kyllä käyttöä ihan sellaisenaankin :)

  VastaaPoista
 5. Mistä suosittelemaasi kookosöljyä kannattaisi ostaa?:)

  VastaaPoista
 6. Olen käyttänyt CocoVi-sarjan neitsytkookosöljyä, jota viimeksi ostin Lifesta. 1 litran purkki kustansi muistaakseni n. 16-17 euroa silloin ja samaa öljyä saa myös edullisemmassa pikkupurkissa. Myös Ruohonjuuri myy CoCoVin tuotteita.

  VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig