17/05/2013

Tyylikkäät valmistujaismekot

Kesän alkaneeksi kruunavat valmistujaiset ja yo-juhlat lähestyvät kovaa vauhtia ja moni pähkäilee varmasti sopivan asuvalinnan kanssa. Juhlapäivänä haluaa tietysti korostaa parhaita puoliaan ja nauttia tunnelmasta kauniina ja tyylikkäänä. Itsellänikin on vielä se täydellinen valmistujaismekko halusessa, mutta onneksi olen bongannut monia potentiaalisia vaihtoehtoja erityisesti nettikauppojen valikoimaa selailemalla.

Kokosin tähän alle hempeän vaaleansävyisiä mekkovaihtoehtoja Zalandon valikoimasta. Tuo alarivin vasemmanpuoleinen mekko tuo mieleen ylioppilaslakin ja sopii upeasti simppeliin kampaukseen ja nudenvärisiin korkokenkiin yhdistettäväksi. Omat erityissuosikkini ovat kaksi ylimmäistä mekkoa.Seuraavaksi kokosin alle omia lemppareitani Nelly.comin mekkotarjonnasta. Näissä mekoissa yhdistyy mielestäni ihanasti klassinen tyylikkyys ja upeat leikkaukset. Myös herkulliset, kevääseen sopivat värit ihastuttavat näissä! Omat suosikkini ovat ylärivin vasemmanpuoleinen mekko sekä alarivin oikeanpuolimmainen ihanuus, joka sopisi mielestäni myös talvikäyttöön upean räiskyvänpunaisen värinsä ja juhlavuutensa perusteella.Seuraavat mekot valitsin Zalandon valikoimasta ja niissä jujuna on yksinkertainen, elegantti leikkaus. Vahvat värit toimivat jo itsessään huomionherättäjinä ja muita asusteita ei juuri tarvita. Oma erityissuosikkini näistä vaihtoehdoista on ylärivin oikeanpuolimmainen yksiolkaiminen mekko.Näihin kaikkiin voisi mielestäni yhdistää mainiosti trendikkäät ja säärille lisäpituutta antavat nudekorkkarit ja samansävyisen pikkulaukun. Romanttishenkisiin mekkoihin yhdistäsin klassiset helmikorvakorut ja hieman räiskyvämpiin värisävyihin kullan- tai hopeansävyiset hillityt korut oman maun ja muiden asusteiden mukaan. Myös trendikkäät oranssinsävyiset tai sähkönsiniset asusteet antavat asukokonaisuudelle upean säväyksen. Listasin vielä tähän muutamia ideoita mekkojen asustamista varten ja kaikki alla olevat tuotteet löytyvät Zalandon valikoimasta:
Rentouttavaa viikonloppua!
xoxo Laura
SHARE:

2 kommenttia

  1. Anonyymi5/17/2013

    Kävisikö näistä osa mielestäsi myös häävieraan asuksi? Tai voisitko tehdä ihan oman postauksen häävieraan asuista ja laittaa muutamia sinua miellyttävimpiä esimerkkejä! En ole ikinä ollut häissä ja netistä hääetikettiä lukiessa tuntuu että kaikki vaihtoehdot karsiutuvat pois :/

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista ja hyvästä ideasta! Teen tosi mielelläni erillisen postauksen hääpukeutumisesta :) Näistä juhlamekoista osa, esimerkiksi ylimmäisen kuvan Zalandon vaaleanpinkki peplum-mekko, soveltuisi mielestäni häissä käytettäväksi. Tietenkin myös häiden "virallisuusaste" ja ajankohta vaikuttaa ja talvihäihin valitsisin hieman pidemmän helmanpituuden kuin kesähäihin. Toisaalta kesähäissä lyhyemmänkin mekon voi asustaa konservatiisesti kirkkoa varten huivilla tai istuvalla jakulla, jonka voi sitten myöhemmin hääjuhlassa riisua. Mutta tästä aiheesta ilman muuta tulossa oma postaus!

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig