19/05/2013

Proteiinipitoinen herkku

Heips!
Tiedätte kaikki sen tunteen, kuinka välillä makeanhimo iskee ja lujaa, vaikka kuinka yrittää noudattaa terveellistä ruokavaliota. Karkki- ja jätskihimotuksille ei kuitenkaan kannata antaa heti periksi, vaan turvautua loistavaksi havaittuun keinoon: maustettuihin rahkoihin. Kannattaa kuitenkin olla tarkkana, ettei makurahka salakavalasti sisällä suuria määriä lisättyä sokeria. Nykyinen suosikkiherkkuni löytyi lähikaupastamme sattumalta ja osoittautui oikein mainioksi keinoksi kiertää pahimmat sokerikuopat. Kuten kuvasta näkyy, kyseessä on islantilainen Skyr-rahka melonin ja passionhedelmän makuisena versiona. Tämä luonnostaan lähes rasvaton, proteiinirikas rahka sisältää hyvin vähän (3,7 g/100 g) hiilihydraatteja ja maistuu ihanan täyteläiseltä, nam!


Seuraavaksi aion testata saman valmistajan Skyr Vanilja-rahkaa (proteiinia 10,3 g/100 g, hh 3,3 g/100g, rasvaa 0,2 g/100g). Onko teillä kokemuksia Skyr-rahkoista?


Palaillaan taas!
xoxo Laura
SHARE:

2 kommenttia

  1. Tätä makua en olekaan vielä maistanut, mutta kuullostaa varsin herkulliselta. Muita kylläkin mm. mustikka ja vanilja..Nämä ovat ainakin olleet todella hyviä ja tosiaan sopivat hyvin makeannälkään terveellisenä vaihtoehtona!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! Mustikkaa olen jo ehtinytkin maistaa ja hyvää oli :) Se naturel Skyr-rahka sopii kanssa loistavasti tilkalla hunajaa maustettuna makeannälän selättämiseen.

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig