07/03/2011

3 x C = Chic, Conservative and Chanel

Tänään tällä tytöllä on vapaapäivä (jes, jes!), joten viikonlopusta tuli kivasti hieman pidennetty :) Aamusuihkussa seuraavaa postausta pohtiessani tajusin, etten ole vielä kertonut tarkemmin blogini nimen historiaa ja sitä, miksi päädyin juuri siihen. Eli nyt on mielestäni varsin korkea aika avata hiukan blogin taustoja. Blogin perustamista ja bloggailun aloittamista tammikuussa 2011 suunnitellessani jäsentelin blogin sisältöä miettiessäni, mistä aihealueista haluaisin blogata. Aihealueitahan riitti vaikka kuinka paljon, mutta rajaus oli tehtävävä johonkin. Siispä päädyin kirjoittamaan minua tällä hetkellä erityisesti kiinnostavista asioista, joita olen harrastellut jo pidemmän aikaa. Näin blogini sisällön avainsanoiksi muodostuivat tyyli ja terveys ja näihin teemoihin blogissani ensisijaisesti keskityn. Kirjoittelen siis pääasiassa ruoka- ja reseptikokeiluistani, klassisen tyylin metsästämisestä ja kosmetiikkalöydöistäni. Bloggaamistani aihealueista koen tietäväni jo sen verran, että voin jakaa omia kokemuksiani ja vuosien saatossa kertynyttä tietoutta myös blogin lukijoille. Ensisijaisesti toivon tietenkin, että blogia on kiva lukea ja sieltä saa mahdollisesti poimittua hyviä kokemuksia, ideoita ja vinkkejä :)

photo Chanel

Vielä hiukan blogin nimestä, sillä se on varmasti kaikille blogin perustajille kynnyskysymys blogin sisällön määrittämisen lisäksi. Itse halusin valita blogilleni nimen, joka ilmentäisi erityisesti blogini tyylisisältöä. Koska oma tyylini on viimeiset viisi vuotta ollut hyvin klassinen ja konservatiivinen, tuntui sana conservative heti sopivalta. Chic puolestaan viittaa huoliteltuun, hienostuneen tyylikkääseen ilmeeseen, johin pyrin asukokonaisuuksia- ja materiaaleja valitessani, mutta myös esimerkiksi sisustuksessa ja kattauksissa. Viimeistä, puuttuvaa c:tä, joka täydentäisi blogin nimen ja sopisi kahden muun sanan kanssa yhteen oli vaikea keksiä. Mieleeni tuli Chanel, joka viittaa tässä blogissa klassikkomerkin musta-valkoista-väriyhdistelmää suosivaan tyyliin ja muotitaloon, jonka tuotteet ovat mieleeni. Chic, Conservative, Chanel -nimen kautta lukijalle välittyy mielestäni heti se fiilis, että kyseessä on ennen kaikkea tyyliblogi, ei niinkään viimeisintä pintamuotia seuraamaan pyrkivä muotiblogi.

P.S. Kuten monet blogiini viime aikoina surffaneet varmaan huomasivatkin, olen muuttanut blogin ulkoasua alkuperäistä yksinkertaisempaan ja pelkistetympään suuntaan, jotta blogissa olevat kuvat pääsisivät paremmin esiin ja tekstien lukeminen olisi helpompaa. Toivottavasti tämä kehityssuunta blogin ulkoasussa on toimiva myös teidän mielestänne :)

photo Chanel

Ja tähän loppuun vielä fiilistelyä viime lauantailta, jolloin kävimme seuralaiseni kanssa Helsingin Pohjois-Esplanadilla sijaitsevassa Louis Vuitton -myymälässä Palvelu oli todella miellyttävää ja asiantuntevaa, ja liike pullollaan vaikka mitä ihanuuksia! Vielä loputtomasta shoppailubudjetista haaveillessa...Tällä kertaa olin ostoksilla mukana kuitenkin makutuomarin roolissa ja nautiskelin seuralaistani odotellessa espresson maailman suloisimmasta, Monogram-teeman mukaan koristellusta kupista :) 


Seuralaiseni ihana, ihana ja vielä kerran ihana hankinta sai uuden kodin ja pääsi asustelemaan väliaikaisesti ruskeaan lahjapakkaukseen viikonlopun ajaksi.

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig