05/08/2013

Créme de la créme of print t-shirts

Printtipaidat ovat juuri nyt SE juttu ja niitä on näkynyt miltei kaikkien isojen ketjujen valikoimassa, blogeissa ja katukuvassa. Monen muun tapaan olen löytänyt Zoe Karssenin hauskat Créme de la créme -printtipaidat mm. Sofiasfina- ja Atlantic Pasific- blogien innoittamana. Haluamani malli on kutenkin ollut jo pitkään joka paikasta loppuunmyyty tai väärää kokoa, joten tuon ihanuuden hankinta on lykkääntynyt.

Viime viikolla käväisin keskustan Gina Tricotissa ja yllätyksekseni bongasin sieltä mustan trikootopin himoitulla CDLC-tekstillä varustettuna! Yhdennäköisyys alkuperäiseen Zoe Karssenin suunnittelemaan toppiin on kieltämättä suuri, mutta ilmeisesti tuon tekstin käyttö on ihan laillista, kun kerran GT:n kaltainen tunnettu ketjuliike sitä myy? Joka tapauksessa aikamoinen yllätys! Mustasta trikoosta valmistettua toppia voi tilata myös GT:n verkkokaupasta, jonne pääset tästä.


Jos yllä nähty teksti ei erityisemmin iske, on esimerkiksi Asoksen valikoimassa myös upeita t-paitoja ja toppeja hauskoilla muotimaailmasta huumoria ammentavilla teksteillä varustettuna. Homies-paita on vilahdellut kansainvälisillä katutyylipalstoilla ja yhden suosikkibloggarini, P.S i love fashionin Lindan, blogissa. Musta tuo Ain't Laurent -paita on hauska ja kyseisen mallin olen bongannut myös ruotsalaisbloggari Victoria Törnegrenin päältä. Kannattaa myös rohkeasti kurkistaa miesten printtipaitavalikoimaan, sillä sieltä saattaa tehdä loistolöytöjä. Löytyykö näistä oma suosikkinne?1. Linda tee Gina Tricot // 2. Leah top Gina Tricot // 3. Leah top Gina Tricot // 4. Homies t-shirt Asos // 5. B.O.D Le V Homie T-shirt // 6. Reason Ain't Laurent t-shirt // 7. Zoe Karssen Chanel t-shirt 


xoxo Laura
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig