25/08/2013

Night @ the boat

Aurinkoinen viikonloppu alkaa olla pikku hiljaa loppusuoralla ja täytyy sanoa, että hauskaa on ollut! Toivottavasti myös teillä, koska nämä viimeiset aurinkoiset hetket elokuussa ovat kallisarvoisia :)

Lauantaina hyppäsimme seitsemän neitosen voimin Sun Linesin NRJ-bilelaivaan, joka lähti Kauppatorilta merelle puoli kasin aikoihin. Meistä kukaan ei ollut aiemmin vastaavalla risteilyllä ollut, mutta nyt mukaan sai lähtemään paitsi hyvä seura, myös illan pääesiintyjä JVG. Samalla risteily on eräänlainen kesän lopetus eikä säiden puolesta olisikaan voinut käydä kovin paljon parempi tuuri!Laivan oma sangria sai kiitosta ja upea auringonlasku houkutteli tanssimaan kannelle.


 JVG:n lisäksi mukana menossa olivat myös Sini Sabotage ja suomiräppäri Mäk Gälis. Ja tietysti NRJ:n oma dj, joka soitti iloksemme myös hieman vanhempaa materiaalia muinaisilta teinivuosiltamme, haha :) Ilta jatkui myöhemmin Helsingin keskustassa, joskaan ei tällä kertaa kovin myöhään. Joka tapauksessa voin lämpimästi suositella Sunlinesin risteilyjä, sillä palvelu toimi hyvin, laiva oli juuri sopivan täynnä juhlijoita ja tanssilattiallekin mahtuivat kaikki halukkaat. Ymmärtääkseni Sun Lines järjestää vielä muutaman ristelyn nyt syksyn aikana eli vielä on mahdollisuus nauttia viimeisistä kesähetkistä laivalla. Sun Linesin sivuille pääset tästä.

Kivaa sunnuntaita!
xoxo Laura

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig