06/08/2013

HOW TO WEAR: print T-shirt


Pohdiskelin tässä taannoin, mitä uutta ja teitä lukijoita kiinnostavaa juttusarjaa voisin tänne blogiin kehitellä.  Itse tykkään kovasti lukea muoti- ja naistenlehtien "kuinka yhdistät elementin xx" -tyylisiä juttuja ja siitä versoi idea alkaa koota "How to wear" -kollaaseja, joissa ajankohtaisia trendejä sekä klassisia elementtejä yhdistellään erilaisiin kokonaisuuksiin. Toivon, että näistä olisi teille iloa ja mahdollisesti myös hyötyä jatkossa :) Ylipäänsä blogin sisäsltöön liittyviä kehitysideoita, vinkkejä ja toiveita otetaan myös mieluusti vastaan!

Aloitan tämän ensimmäisen How to wear -postauksen ajankohtaisella printtipaidalla. Alla esiteltynä kollasimuodossa kolme erilaista, mutta kuitenkin melko maltillista ja itseäni miellyttävää tapaa pukeutua siihen:


FOR WORK
Printtipaita sopii kivasti kokomustan farkut ja bleiseri -combon kaveriksi työkäyttöön ja tuo vähän lisämaustetta muutoin klassiseen kokonaisuuteen. Kokonaisuuden viimeistelee yksinkertaisen tyylikäs laukku ja kirkkaanpunainen huulipuna.
CASUAL LOOK FOR THE CITY
Hieman rennonpaan menoon yhdistäisin vaaleapohjaisen printtitopin kulutettuun denimiin ja vaaleisiin asusteisiin. Harteille voi kietaista siistin, mutta rennon merihenkisen jakun.


SPORTY CHIC
Sporttiseen, mutta silti huoliteltuun tyyliin yhdistäisin vaalean printti-t-paidan rentoihin boyfriend-farkkuihin, valkoisiin Converseihin ja NY Yankees-lippikseen. Sähkönsininen jakku ja laukku tuovat kokonaisuuteen särmää ja raikasta sporttihenkeä.P.S Tämä viikko polkaistiin käytiin ihanalla yllätyksellä, josta tarkemmin myöhemmin. Sen verran paljastan, että yllätys liittyy ensi viikonloppuun ja tiettyyn tapahtumaan :)


xoxo Laura
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig