13/01/2014

Blogipulmia

Hei taas ja lumista alkanutta viikkoa! Viikonloppu viiletti taas vauhdilla ohi ja ensilumikin saatiin eteläiseen Suomeen lauantain aikana. Lauantai oli muuten varsin kiva päivä, kun kokoonnuimme meille viettämään tyttöjen iltaa E:n, S:n, P:n ja M:n kanssa. Hurjan hauskaa oli jälleen kerran, kiitos tytöt!

Mutta sitten vastapainoksi vähän ikävämpiä juttuja blogiin liittyen. Domainin kanssa on nimittäin ollut ongelmia jo muutaman viikon ajan, ja nyt jouduin toistaiseksi siirtymään käyttämään blogspot.fi -osoitetta. Tämä häiritsee mm. google-hakua ja linkityksiä, ja jouduin poistamaan joitakin elementtejä, muun muassa postauksien alla ennen näkyneet you might also like -ikkunat, toistaiseksi kokonaan blogista, koska linkit eivät enää toimineet. Koitan löytää asiaan pikaisesti ratkaisun, mutta tällä hetkellä harmittaa tosi paljon :( photo: all over web


Olen myös miettinyt, joudunko vaihtamaan koko blogin nimen, jos muu ei auta. No, toivotaan, että asiaan saadaan pian ratkaisu ja siihen asti pyydän kärsivällisyyttä. Blogi löytyy tällä hetkellä siis osoitteesta:

www.chicconservativechanel.blogspot.fiPalataan taas pian!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig