02/01/2014

Uusi vuosi, uudet kujeet


 
Ihanaa alkanutta vuotta 2014 Teille lukijoille! Nyt on sitten taas kilistelty samppanjalla ja herkuteltu sushilla ja foie gras'lla. Vietimme aattoa tuttavapariskuntamme kotibileissä ja vuosi vaihtui varsin raikkaassa merituulessa raketteja katsellen, ja iltaa jatkoimme keskustan suunnalla. Eilinen menikin leppoisasti leffaa katsoen, itse tehtyä pizzaa nauttien ja uuden vuoden hulinoista toipuen :)

Vuosi 2013 oli omalla kohdallani erittäin hektinen. Se ei ollut aina helppo, ja isoja päätöksiä tuli tehtyä useita. Lopputulemaan olen kuitenkin hyvin tyytyväinen ja koen juuri vuoden 2013 olleen eräs elämäni kasvattavimmista vuosista monessa mielessä. Kuluneeseen vuoteen mahtui helmikuinen Pariisin reissu, kihlautuminen huhtikuussa, maisteriksi valmistuminen kesäkuussa, muutto uuteen asuntoon, Nizzan reissu heinäkuussa sekä kirsikkana valmistujaisjuhlieni järjestäminen marraskuussa. Paljon siis ehti sattua ja tapahtua, ja toivonkin tulevan vuoden 2014 olevan hieman rauhallisempi. Tulevan vuoden aikana aion joka tapauksessa suunnata katseen tulevaisuuteen ja viedä viime vuonna pohjustettuja projekteja eteenpäin.


Tein monen muun tapaan muutamia lupauksia vuodelle 2014. Tänä vuonna asetin itselleni kolme tavoitetta, joihin aktiivisesti pyrin. Nämä välietapit auttavat myös hahmottamaan sitä elämänpolkua, jota haluan jatkossa kulkea. Nuo asettamani tavoitteet liittyvät omaan hyvinvointiin, ammatilliseen kehittymiseen ja positiiviseen elämänkatsomukseen. Näiden kolmen selkeän tavoitteen lisäksi mukaan mahtuu paljon uusia ja vanhoja unelmia, jotka odottavat vielä toteutumistaan. Mulla on tulevasta vuodesta kaikin puolin hyvä fiilis, sillä tänä vuonna olen päättänyt keskittyä muiden juttujen ohella entistä enemmän omaan henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiini. Elämä on tässä ja nyt, vaikka se välillä arjen aherruksen keskellä pääseekin unohtumaan.  Siksi on tärkeää uskaltaa unelmoida ja myös tavoitella unelmiaan ja kysyä itseltään, mitä oikein haluan elämältä ja miten pääsen tavoitteisiini? On myös hyvä kartoittaa, mitkä asiat tekevät sinut onnelliseksi ja miksi? Jotta elämä ei menisi liian suunnittelluksi ja synkäksi, on syytä uskaltaa välillä myös heittäytyä ja haastaa itseään kohtaamaan uusia asioita. Ja nauraa. Ja tavata uusia ihmisiä ja solmia antoisia ystävyyssuhteita. Ja säilyttää uteliaisuus uusia asioita kohtaan. Näistä asioista on minun tuleva vuoteni tehty <3


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig