24/03/2015

BEAUTY SHOT!


Pirteää tiistaita! Olen pohtinut viime aikoina paljon hyvinvointiin ja ihon kunnossapitoon liittyviä asioita. Ja kun ikää tulee lisää, on luonnollistakin ottaa omat elintavat kriittisen tarkastelun alle. Stressi, lyhyet yöunet, pitkälle prosessoitu ruoka ja liian vähäinen vedenjuonti ovat asioita, jotka näkyvät heti ihon kunnossa. Etenkin nyt, kun mittari on ylittänyt kolmenkympin rajapyykin omalla kohdallani, haluan tehdä kaikkeni, jotta ihoni säilyisi mahdollisimman kimmoisana ja nuorekkaan näköisenä mahdollisimman pitkään. Siksi olenkin noin kuukausi sitten ottanut päivittäiseen ruokavaliooni mukaan kollageenijauheen, joka auttaa ihoa, hiuksia ja kynsiä säilymään hyvässä kunnossa ja ylläpitää ihon kimmoisuutta. Innostuin veteen liukenevasta kollageenijauheesta luettuani sen hyödyistä ja täytyy sanoa, että jo näin lyhyen kokeilun jälkeen huomaan ihossani muutoksia. Ehkä suurin plussa on se, että iho näyttää nyt kuulaammalta ja ihon sävy on tasoittunut. Huomaan myös, että kiiltelyyn taipuvainen sekaihoni on kollageenilisien säännöllisen nauttimisen jälkeen pysynyt mattapintaisena paremmin, kuin koskaan aiemmin, ja meikkikin pysyy kauniina ilman korjailua aiempaa kauemmin.

Kollageenivalmisteihin ihastuneena olinkin enemmän kuin iloinen saadessani blogin kautta testattavaksi Voda Collagen Beauty -kollageenijuomaa. Nämä Puolassa valmistettavat, kollageenipitoiset kauneusjuomat ovat maailmalla iso hitti ja uskon, että nämä tulevat valloittamaan tulevaisuudessa myös Pohjoismaiden markkinat. Kylmänä nautittavassa juomassa maistuu granaattiomena ja yhdestä pullosta saa kätevästi päivittäisen 2,5 gramman kollageeniannoksen.  Pulloa hypistellessäni huomioni kiinnittyi ensimmäiseksi tyttömäisen pirteään, pinkkiin ilmeeseen. Tuotteen ottaa mielellään mukaan myös käsilaukkuun - sen verran kaunis pullo on!

Hydrolysoidun kollageenin lisäksi juoma sisältää C-vitamiinia. C-vitamiini onkin oleellinen tekijä kollageenituotteissa, sillä ilman sitä keho ei pysty imeyttämään kollageenia tehokkaasti. Itse pidin erittäin paljon tuotteen vesimäisen raikkaasta mausta, joka ei tuntunut lainkaan keinotekoiselta tai epämiellyttävän jauhoiselta kollageenilisästä huolimatta. Ja kyllä, ihoni tuntui hehkuvan erityisen elinvoimaisena heti juoman nauttimisen jälkeen.  Tällä hetkellä Voda-juomia voi tilata täältä - lämmin kiitos Nordic Health Systemsille näistä uutuuksista!


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig