20/08/2012

Loving the style: Sofi Fahrman

Lupasin aiemmin blogissa täydentää Loving the style -sarjaa esittelemällä erään länsinaapuristamme kotoisin olevan tunnetun muotivaikuttajan tyyliä. Tällä kertaa siis vuorossa Sofi Fahrman, joka on vuonna 1979 Tukholmassa syntynyt ruotsalainen journalisti. Sofi asuu tällä hetkellä New Yorkissa ja toimittaa viikottain Aftonbladetissa ilmestyvää Sofis Mode -palstaa ja bloggaa omaan Sofis snapshots-nimiseen blogiinsa. Viime aikoina Sofi on kunnostautunut Elsa-kirjojen parissa. Suomessa on toistaiseksi ilmestynyt ainakin Sofin Elsas Hemlighet-niminen teos, jota myy ainakin Stockmann.

Sofi on naapurintyttömäisen kaunis ja hänen tyyliinsä on siksi helppo samaistua. Sofin tyyli on rennon tyylikäs ja monet hänen suosimistaan asukokonaisuuksista sopivat normaaliin arkikäyttöön.Sofin tyylin avaimet: avoimena liehuvat vaaleat hiukset, lyhyet, räätälöidyt shortsit, v-aukkoiset mekot ja paidat ja kultaiset asusteet.Siistit shortsit sopivan arki- ja työkäyttöön, kun yhdistät niihin kauniit korkokengät ja blaiserin tai silkkipaidan. Avokasmalliset nudekorkokengät antavat säärille lisää pituutta katkaisematta niitä. Kokeile rohkeasti myös pastillinsävyisiä shortseja klassisten farkkushortsien rinnalle.
V-aukko on usein imartelevampi vaihtoehto kuin pyöreä o-aukkoinen yläosa, vaikka olisitkin Sofin lailla hyvin hoikassa kunnossa. V-aukkoisen yläosan kanssa käytettäväksi sopivat erinomaisesti myös näyttävät korut, jotka laskeutuvat hyvin iholle. Väljä kaula-aukko antaa koruille tilaa, eikä tee kokonaisuudesta täyteen ahdetun oloista.
Herrainkengät, siistit kauluspaidat, räätälöidyt bleiserit ja nahka- ja mokkatakit tuovat sopivat ripauksen asuun, joka muuten saattaisi olla liiankin naisellinen. Tässä asussa Sofin klassisen valkosen kauluspaidan hauskana yksityiskohtana on musta satiinirusetti.
Hieman rennompiin coctail-tilaisuuksiin Sofi pukeutuu usein joko puuterinsävyiseen beigeen tai mustaan. Tämä klassinen värikaksikko toimii hyvin myös yhdessä eikä petä koskaan. Sofi on myös viehtynyt erilaisiin ketjuihin, joita hänellä nähdään usein koruissa ja laukkujen yksityiskohdissa.

Tämä talvinen kokonaisuus on aivan ihana ja täytyy ehdottomasti testata copycatina talven tullen. Myös kuvan LV-laukku näyttää tutulta ;)  Sofin kaunis tekoturkis toimii sekä päiväkäytössä talvella että iltakäytössä pikkumekon kanssa.

Juhlissa Sofi sävyttää yleensä upeassa mekossa ja korkeissa koroissa. Neidon juhlapukeutumisessa nähdään usein myös hieman vahvempia sävyjä kuten turkoosia, sähkönsinistä ja tummanpunaista. Punainen väri pukee Sofia upeasti ja oikeanpuolimmaisessa  kuvassa näkyvä vaalea pitsimekko on mielettömän ihanaIhanaa alkanutta viikkoa!
xoxo Laura

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig