10/08/2012

New favourites from Zara

Syksy on uusien elämysten, inspiroitumisen ja oman tyylin ryhdistämisen aikaa. Kesän aikana totuin käyttämään shortsit ja neule -uniformua tai shortsit, toppi ja bleiseri -yhdistelmää. Syksyn tuleva vaatemuoti inspiroi tällä hetkellä minua erityisen paljon, sillä monissa mallistoissa nähdään upeaa ja yllättävän monelle sopivaa kirkkaanpunaista, eläinkuoseja, mustaa nahkaa, kimaltavia neuleita, räätälöityjä jakkuja, kultaa, valkoista ja tummansinistä. Olenkin tehnyt jo muutaman aivan loistavan syyshankinnan Zarasta ja yksi niistä on tämä upea ja yksinkertaisen tyylikäs villakangastakki. Rakastuin takin taidokkaaseen leikkaukseen, kultaisiin nappeihin ja ihaniin solkiin. Takki ei ole myöskään liian paksu, joten sopii hyvin kylmiin loppusyksyn päiviin ja myöhemmin myös talveen. Loving it a lot!Tältä takki näytti päälläni eilen sitä illalla sovitellessani. Myös bleiseri mahtuu hyvin jakun alle, vaikka leikkaus onkin kapea. Yhdistin kokonaisuuteen mysö Monkista viime viikolla hankitun jättihuivin, jolle on pian käyttöä iltojen kylmentyessä. Huivi on sen verran iso, että sitä voi käyttää myös shaalina.


Takki ja farkut Zara, ballerinat H&M, huivi Monki, laukku LV


Toinen uusi suosikkini on kirkkaanpunainen bleiserin, jonka alunperin bongasin Xenian blogista. Bleiserin jujuna on rypytetyt olkapäät ja se on todella hurmaava ja helppo yhdistää merihenkisiin raitoihin, valkoiseen, tummansiniseen ja hieman yllättäen myös pehmoiseen flanelliin. Tässä tuli taas huomattua, että kannattaa seurata muiden bloggareiden tyyliä, sillä sieltä löytää usein todella hyviä inspiraation läheteitä omaan pukeutumiseen.Nämä kaksi kultaisilla niiteillä koristeltua, klassisen flanellipaidan modernimpaa versiota löytyivät myös Zarasta. Onneksi uskalsin poistua  mukavuusalueeltani, sillä en tätä ennen ole omistanut yhtään flanellista ruutupaitaa viimeiseen kymmeneen vuoteen! Paidat ovat hyvin leikattuja, sopivan pituisia ja niillä saa luotua hyvin ryhdikkään lookin bleiseriin yhdistettynä.Bleiserin kanssa käytettäväksi sopii myös tämä ihanan tyttömäinen ohut kukkakuosinen pusero. Kivan brittisäväyksen tällä saa pukemalle paidan punaisen tai tummansinisen bleiserin alle, kiinnittämällä hiukset pään päälle nutturalle ja punaamalla huulet tummanpunaisiksi.Viikonlopuksi suuntaan kohti itää, Etelä-Karjalaan. Ihanaa viikonloppua kaikille!
xoxo Laura

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla
SHARE:

5 kommenttia

 1. Anonyymi8/10/2012

  olipas niin hyvännäköinen zara-takki, että täytyy mennä ehkä itekin katsomaan ja sovittamaan. kaipa se täälläkin valikoimissa löytyy! :) tosi hieno!

  -m

  VastaaPoista
 2. Se takki on kyllä todellinen eikä edes kovin pahan hintainen! Toivotaan, että kestää käytössä myös hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Mä kelasin puolestani huomenna käydä kotiuttaa ton punasen bleiserin, eilen sitä kävin nimittäin sovittelemassa ja love it! ;)

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva blogi sulla, vasta löysin tänne ystävän suosituksesta :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Mary ja Celina kommenteista, tulipa hyvä fiilis ja uutta intoa kirjoittaa blogia, kun se ilahduttaa lukijoitakin :)

  VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig