25/01/2013

Inspiraatiota omaan tyyliin

Kaipailen vähän uutta inspiraatiota pukeutumiseeni. Klassista tyyliä sopivin maustein. Sanon ehdottomasti kyllä korkeille koroille, kultaisille asusteille, laadukkaille huiveille, yksivärisille neuleille, nahkaisille asusteille, pillifarkuille, vaaleille paitapuseroille sekä mustille hameille ja mekoille. Listani ehkä-lokeroon sijoitan viininpunaiset housut, vaalean nahkatakin, nahkahousut- ja mekon ja vaaleat herrainkengät. Jotenkin on niin hankala löytää täydelliseltä tuntuvaa ja arkikäytössä toimivaa asukonaisuutta. Haluaisin asukokonaisuuksieni olevan harmonisia, mutta kiinnostavia. Äh, helpommin sanottu kuin tehty tosiaan!

Onneksi netti on oikea aarrearkku kateissa olevan tyylin ja inspiraatioden löytämiseen. Nämä kaksi kuvaa kiteyttävät aika hyvin sen klassisen tyylin ja väriskaalan, josta tällä hetkellä pidän paljon:


photos weheartit.com

Klassisen tyylin rinnalle kaipaan myös muita elementtejä. Arkeen sopiva nahkatakki ja neule -yhdistelmä tuntuu tosi omalta, eikä petä koskaan. Olen huomannut, että jo yksi tai muutama nahkainen asuste riittää luomaan rockimpaa otetta koko asuun. Harmoniset, yksiväriset elementit takaavat sen, ettei kokonaisuus näytä liian ronskilta. Myös pörröiset tekoturkistakit-, liivit ja kaulurit ovat ajankohtaisia ja niistä olen innostunut niin kauan kuin jaksan muistaa. Täytyypä kaivella GT:lta muutama vuosi sitten hankittu tekoturkiskauluri esille!


photos all over web

Olen myös innostunut entistä enemmän niiteistä, kiiltonahasta ja mustasta väristä yleensäkin ennen kaikkea juhlapukeutumisessa. Kiiltonahka saattaa näyttää helposti halvalta, mutta oikein yhdistettynä tuo mielestäni simppeliin mustaan asuun juhlavuutta ja hohtoa. Niittejä saa olla reilusti tai pienenä yksityiskohtana. Nahka ja kultaiset niitit toimivat aina!

photos all over web

Ehkä myös liiallisen tyttömäisyyden karsiminen tuntuu nyt ajankohtaisemmalta kuin koskaan. Jotenkin aikuisempi, pelkistetympi ja selkeämpi linja on se, mihin pyrin. Katselin läpi vanhoja blogipostauksiani ja mietin, kuinka paljon tyyli vaihtelee eri vuodenaikojen ja sesonkien mukaan. Tähän listasin ne kuvat, jotka tuntuvat juuri nyt omimmilta ja joiden luomaa linjaa haluan jatkaa.


Tällä hetkellä mieli on jo kirkkaampi ja täydellinen vaatekaapin läpikäynti odottaa. Aion ottaa kaapista kaikki vaatteet kerralla ulos ja käydä ne sitten yksi kerrallaan läpi. Projekti vaatekaappi jatkukoon! :)

Hyvää viikonloppua!
xoxo Laura
SHARE:

2 kommenttia

Blogger Template Created by pipdig