31/01/2013

Niittejä ja nahkaa: Gina Tricot

Hei taas! Niitit ja nahka valloittavat ja iskevät itsensä läpi tänä keväänä varmasti Helsingin katumuodissakin. Olen tänään töiden jälkeen menossa käymään keskustan Gina Tricot -liikkeissä, sillä sain J:ltä listan hänen haluamistaan toivetuotteista Italiaan postitettavaksi. Toimin siis eräänlaisena personal shopperina :) Haluan kiikuttaa paketin postiin ennen Pariisin reissuamme, joten toivottavasti tämän päivän shoppailureissulla on onni myötä kokojen ja mallien suhteen.

GT:n valikoimissa on muuten parhaillaan hyvä valikoima hieman rouheampia niittikoruja ja vöitä ja tähän kokosin omat suosikkini. Etenkin tuo kultainen niittirannekoru on aivan upea!


Merihenkisiä pitkähihaisia raitapaitoja löytyy tänä keväänä myös Ginan valikoimasta. Tämän vaaleansinisen ankkuripaidan bongasin heidän nettisivuiltaan ja mallailin jo valmiiksi ideaa siitä, mihin sen voisi yhdistää.Ja tältä tuo ihanuus näyttää S-koossa päällä. Menisi muuten aika kivasti valkoisten shortsien kanssa kesällä.Vyötärölle sidottavat kauluspaidat, niukat tekonahkatakit, pillifarkut ja rennot collegepaidat kuuluvat ehdottomasti myös kevään lookkiin, joka tarjoaa räiskyvää rockhenkisyyttä hillityillä asusteilla ja klassisin värisävyin kesytettynä. Pitkästä aikaa myös harmaa tuntuu mielenkiintoiselta värivaihtoehdolta mustan ja valkoisen rinnalle.

kuvat GT

Oletteko tekin hurahtaneet niitteihin yhtä innokkaasti?

xoxo Laura
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig