11/01/2013

Niittilaukku x 3

Niitit ja nahka tuntuvat pitävän pintansa myös kevään tulevassa muodissa. Itse olen ihastunut etenkin kultaisin niittisomistein varustettuihin asusteisiin ja jo viime vuoden puolella, taannoisella Tukholman reissullamme, iskin silmäni tähän H&M:n niittilaukkuun:



Kiikutin laukun kassalle Tukholman Hötorgetin myymälässä ja nyt samaa laukkua on saatavilla myös Suomen H&M-myymälöistä sekä nettikaupasta. Kahden erilaisen nahkaimitaatiomateriaalin yhdistely toimii ja plussaa myös ajattomasta muotoilusta. Hintakin on varsin kohtuullinen (39,95 €).


Iltamenoja varten ostoslistallani on ollut myös niiticlutch. Viime viikonloppuna löysin BikBokin myymälästä simppelin mustan clutchin varsin passeliin hintaan (24,90 €). Samaista clutchia on myös nudensävyisenä ja mietinkin, pitäisikö se hankkia kevääksi nudekorkkareiden kaveriksi.



Myös Nellyn nettikaupasta löytyy tämä upea niitticlutch. Kyseessä Urban Expression-merkin Lindy bag. Uskomattoman kaunis! Hintaa tälle ihanuudelle kertyykin sitten hiukan enemmän (74,95 €), joten toistaiseksi pidän sen vielä mietintämyssyssä. Jos päädyn tähän, niin Bikbokin clutchia voisi sitten käyttää vaikka meikkipussina. Hmm...vaikeita valintoja :)




Ihanaa viikonloppua!
xoxo Laura
SHARE:

4 kommenttia

 1. Tuo H&M yksilö on kyllä todella kiva! Oma laukkuhaaveeni toteutui alkuviikosta ja olen täällä aivan täpinöissäni :D

  VastaaPoista
 2. Totta, todella hyvää suunnittelutyötä H&M:ltä! Millaiseen ihanuuteen päädyit?

  VastaaPoista
 3. Oh, kurkkasinkin et Celineen, aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Celineen tosiaan, vihdoinkin sain sen!:)

   Poista

Blogger Template Created by pipdig