14/01/2013

Mangon uutuudet

Hyvää alkanutta viikkoa ja toivottavasti vietitte mukavan viikonlopun. Itselläni viikonloppu meni kotia sisustellessa ja lopputulos on kyllä mielettömän hyvä! Ajeteltiin Ikeaan ja takaisin kerran jos toisekin ja nyt kotona alkaa vihdoin näyttää siltä, miltä pitääkin. Aamulla olo oli kuin olisi ihan toisesta asunnosta herännyt eli  aika radikaalisti muuttui makuu- ja olohuoneen ilme. Nyt on vielä muutama hankinta tehtävänä ja seuraava projekti onkin sitten vaatekaapin vuosisiivous. Motivaatiota riittää, sillä kodin suursiivouksesta ja turhien tavaroiden karsimisesta tulee jotenkin vain niin hyvä fiilis. Hyvä startti uudelle vuodelle siis!


Mutta nyt asiaan. Vierailin pitkästä aikaa Mangon sivuilla kurkkimassa hieman tulevia (kevät)uutuuksia ja ilokseni sieltä löytyikin monta ihanuutta, joista omat suosikkini alla:


Biker-tyylinen lyhyt nahkatakki upein toppauksin ja kultaisin yksityiskohdin on upea ja ajaton valinta kuten tuo alarivin musta jakkukin hauskoin kultaisin vetoketjutaskuin. Valkoinen kaksirivinen, kipparityylinen takki korkealla kauluksella on ihanan ryhdikäs ja menisi loistavasti pillifarkkujen ja korkkarien kaverina.  Myös tuo alarivin puuvillainen, farkkupaitatyylinen paitapusero on kevään must have -tuote.

Huomasin muuten, että kotimme uusi ilme noudattelee pitkälti niitä värisävyjä, joita  haalin tällä hetkellä vaatekaappinikin: mustaa, valkoista, harmaata, kermaa ja sinistä. En tiedä, onko tuo puhdasta sattumaa, mutta jotenkin valkoinen (jonka sävyisiä pääosa huonekaluistamme on), tuntuu myös vaatteissa ja asusteissa ajankohtaisemmalta kuin koskaan ja sitä tullaan varmasti näkemään ylläni tänä vuonna erityisen paljon.


xoxo Laura

Follow my blog with Bloglovin
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig