20/07/2011

Kultakuume

Viikko on mennyt huimaa vauhtia eteenpäin ja pian onkin jo perjantai, jei! Tänään ajattelin ennen lenkille suuntaamista ja loppujen purjehduskamojen pakkaamista tehdä postauksen eräästä ihanuudesta, jota olin jo todella kauan himoinnut ja nyt sen viimein sain hankittua itselleni. Kyse on nimittäin kultaisesta kellosta, jonka hankkimiseen olen saanut osin inspiraation P.S i love fashion-blogin Lindan ja Strictly Style-blogin Mrs. V:n upeista Michael Korsin kultaisista kelloista. Olen itsekin käynyt Michael Korsin kelloja myyvän Stockmannin kello- ja koruosastolla katselemassa sillä hetkellä saatavilla olevia malleja, mutta mikään ei toistaiseksi ole ollut se etsimäni täydellinen yksilö. Alla olevassa kellokollaasissa muutamia inspiraation lähteenä toimineita ihanuuksia:


Ylhäällä vasemmalta alkaen Armani Exchange Rose Gold Multifunction Boyfriend Watch,  Michael Kors Blair' Mother-of-Pearl Watch ja Michael Kors Rose gold-plated chronograph watch. Alhaalla vasemmalta alkaen Michael Kors Rose gold-plated stainless steel watch, Rolex Submariner ja Vintage Seiko Round Roman Numerals watch

Sopivan mallinen- ja hintainen yksilö tuli sitten vastaan täysin yllättäen viime sunnuntaina. Kello on Espritin ja sain sen todella hyvään hintaan alkuviikon Espritin Forumin liikkeen alennusmyynneistä. Pidin erityisesti kellon hieman maskuliinisesta metallirannekkeesta sekä yksinkertaisesta ja hyvin pelkistetystä kellotaulusta, johon ripauksen kimallusta tuovat pienet kristallit kellotaulun oikeassa yläkulmassa. Kuvat puhukoon puolestaan (pahoittelet, en onnistunut pikku-Canonillani tarkentamaan kuvia niin hyvin, että kello pääsisi täysin oikeuksiinsa)

Kyseistä kelloa tullaan näkemään minulla jatkossa ahkerassa käytössä Guessin kullanväriseen sydänkoruun ja ikisuosikkiini eli helmikorvakoruihin yhdistettynä. Myös oikeassa kädessäni usein oleva vintage-rannekoru on sävyltään kultainen. Todellinen kultakuume tuntuu siis iskeneen ainakin minuun täysillä, onko kellään lukijoista samanlaisia oireita tunnistettavissa? :)  

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Template Created by pipdig