18/07/2011

Viikonlopun fiilistelyjä

Takana on taas mitä mainioin viikonloppu ja kerrankin tuntui, että sain ihan kamalasti asioita aikaan. Erityisesti mieltäni lämmittää hyvien, vanhojen ystävien näkeminen, johon on nykyisin ihan liian harvoin mahdollisuus. Perjantaina hyvä ystäväni A kutsui minut ja ystävämme G:n luokseen itse kokkaamalleen illalliselle. En tietenkään koskaan kieltäydy moisesta kutsusta, ja paikan päällä herkuttelimme kotitekoisella tsatsikilla, oliivi-tomaatti-salaatilla, valkosipulipatongilla ja chevremunakkaalla. Jälkiruuaksi nautimme leivoksia, raparperipiirakkaa ja pieneltä lähimaatilalta noudettuun aitoon, miltei vastalypsettyyn maitoon tehdystä rommikaakaosta. Kaikki onnistui erinomaisesti ja olimme loppuillasta ihan ähkyssä :DLauantaina vietimme vanhojen lukioystävieni E:n ja P:n ja ihanan Berliinin vahvistuksemme M:n kanssa tyttöjen piknikiä Töölönlahdella muun muassa kuohuviinistä, tuoreista mansikoista, vuohenjuustosta, kirsikkatomaateista ja oliiveista nautiskellen. Töölönlahdella oli lauantaina päivällä jonkinlainen hard dance-tapahtuma ja räväkkä musiikki sopi hyvin lauantaiseen rentoon fiilikseen. Ilta jatkui Kallioon ja sieltä vielä Club Kappeliin. Kiitos vielä kaikille tuohon ihanaan kesäpäivään osallistuneille!

Sunnuntaina herättyäni suunnistin kohti keskustaa ja eksyin taas Seppälään hamstraamaan MSCHIC:in meikkejä, jotka myydään nyt kokonaan pois erittäin miellyttävään viiden euron kappalehintaan, kun sarja lopetetaan Seppälän myymälöissä kokonaan. Olen jo aiemminkin hehkuttanut tässä blogissa kyseisen sarjan meikkejä, ne ovat kerrassaan mahtavia hinta-laatusuhteeltaan niin pigmentin kuin pysyvyydenkin kannalta.

Vinkkinä kaikille lukijoille vielä tähän loppuun, että Forumin Espritissä on juuri nyt hyvä alekampanja, kun jo alennetuista tuotteista saa - 20 prosentin lisäalennuksen. Nice! Mukaan tarttui tällä kertaa ihana, merihenkinen punosvyö nahkasomisteilla sekä vaaleanbeige jättineule tulevia viileneviä kesäiltoja ennakoimaan.

Hyvää yötä ja palataan taas!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Template Created by pipdig