10/05/2012

Chic & simple

Iloista torstaiaamua! Tänään onkin kiva päivä tulossa, sillä osallistun AVS:n eli Akateemisen viiniseuran järjestämään kevään uutuusmakuja vertailevaan tastingiin, josta laaditaan artikkeli eräseen tunnettuun julkaisuun. Huomenna kerron tarkemmin, mistä voitte käydä arviomme lukemassa :)

Tässä vähän inspiraatiota siihen, miten oman vaatekaapin sisällöstä voi yhdistellä helposti monta erilaista kokonaisuutta pienillä muutoksilla ja asusteita vaihtelemalla. Nämä kuvat on poimittu Mangon kevään-kesän 2012 valikoimasta, joten suurinta osaa tuotteita pitäisi olla saatavilla myös Mangon omissa liikkeissä.

Klassinen valkoinen toimii aina ja on ihanan viileä käytössä kesällä. Yhdistele valkoista haaleaan farkunsiniseen ja kultaisiin asusteisiin tai luonnonväreihin.
Safarimekko saa uuden ilmeen Afrikka-henkisillä asusteilla ja nudenvärisillä korkokengillä. Tämä kokonaisuus sopii hyvin myös töissä käytettäväksi.
Musta, valkoinen ja tummansininen toimii aina ja niillä saa helposti luotua siistin konservatiivisen lookin. Hanki kaappiisi jotain herkkää ja pitsistä ja lämmin villaneule viileitä kesäiltoja varten.
Seilori-tyyli on kesäisin aina ajankohtainen. Aina sen ei tarvitse kuitenkaan olla sini-puna-valkoista, vaan esimerkiksi musta-valkoinen tai sinisiä raitoja toistava mekko tekee saman efektin. Simppelin mekon seuraksi riittäävät isot aurinkolasit ja toisiinsa sointuvat sandaalit ja maxi-kokoinen laukku.
Eksoottista safarilookkia päivität citykäyttöön korkokengillä, mokkabuutseilla ja näyttävillä eläinprinteillä.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig