07/05/2012

Tyylivinkit a 'la Lauren Conrad

Ajattelin postata näin maanantain kunniaksi erään loistavan vinkkilistan, jonka löysin Instylen sivuilla eilen pyöriessäni ja jonka halusin kanssanne jakaa. Kyseessä on tyyli-ikonin, vaatesuunnittelijan ja entisen The Hills-tähden Lauren Conradin muutama signature-vinkki siihen, miten loihtia elegantti tyyli.

1. Tumma, kissamainen rajaus: siististi tehty, tarpeeksi paksu silmänrajaus saa Laurenin ripset näyttämään paksummilta ja tuo silmät kauniisti esiin.


2. Ryhdistä asusi vyöllä: vyö on helppo ja edullinen tapa päivittää asusi tilanteen mukaan. Hanki muutama klassinen, musta tai ruskea nahkavyö sekä muutama värikkäämpi tai metallinsävyinen vyö tekemään asullesi särmää.


3. Vaihtele kampaustasi: pienillä muutoksillakin saa vaihtelua. Laurenin tunnusmerkki ovat boho chic -tyyliset lettikampaukset ja letin paikkaa muuttamalla kampaukseen saa erilaisen fiiliksen tilanteen mukaan.


4. Valitse vastakohtia: Tiukka alaosa ja löysä yläosa -yhdistelmä on tyylikäs ja toimii aina.


5. Tee arkisistakin vaatteista juhlavia: pue yksinkertaisen t-paidan tai topin kanssa juhlavat, hyvinleikatut shortsit tai vastaavasti juhlava paitapusero arkisten ja yksinkertaisten shortsien kanssa. Lisää kokonaisuuteen tyylikkäät korut, korkokengät ja meikki.


6. Kokeile jakku ja mekko yhdistelmää: jakkua tulee käytettyä yleensä farkkujen tai puolihameen kanssa, mutta kokeile sitä myös mekon kanssa.


7. Suosi simppeleitä jättilaukkuja: valitse yksinkertainen malli mustan, ruskean tai valkoisen sävyisenä ja matchaa sointuviin kenkiin. Mikä parasta, isoon laukkuun mahtuu kaikki tarvittava!


8. Lisää hiuksiin laineita ja kiharoita: luo huolettoman tyylikäs look työstämällä hiuksiin laineita tai kevyitä kiharoita kasvoja pehmentämään.


9. Uskalla näyttää sääresi: kesän lähestyessä on aika hoitaa jalat kuntoon. Muista kosteutus ja kevyt sävytys itseruskettavalla, joka saa sääret näyttämään heti solakammilta. Aivan ihana muuten tuo Laurenin mekko oikeanpuolimmaisessa kuvassa!10. Pidä kengät simppeleinä: Valitse värikkään asun kanssa yksinkertaisen malliset, nuden tai mustan sävyiset korkokengät. Nude sopii erityisen hyvin kesäkäyttöön pidentämään säären linjaa.

SHARE:

2 kommenttia

  1. Ihana postaus! Vaikka onkin vanha, inspiroi mua jotenkin ihan älyttömästi hankkimaan uuden kevät ilmeen pukeutumiseen!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Nella kommentista ja kevättä jo odotellaan kovasti täälläkin! :)

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig