03/05/2012

Coral pants

Yllätin eilen itseni. En nimittäin Vilan myymälään eilen astuessani suunnitellut hankkivani korallinvärisiä housuja! Mutta ihme kyllä niitä päälle mallaillessani silmä tottui tuohon keväiseen värisävyyn ja toisena vaihtoehtona harkinnassa olleet punaiset vastaavat housut alkoivat tuntua jopa hieman tunkkaisilta. Sitä paitsi viime kesänä Mangosta hankitut, miltei vastaavan malliset punaiset housut vaatekaapistani jo löytyvätkin.

Vila Cleave 6 Pocket 7/8 Zip Twill Wop Enzyme, oma valintani on sävy Dessert Flower

Nyt nämä koralliset ihanuudet ovat ekaa päivää käytössä ja kokonaisuus tuntuu ihanan raikkaalta yhdistettyäni ne valkoisen ja ruskean sävyihin. Myös materiaali on kivan ohut ja miellyttävän tuntuinen ihoa vasten. Vilan sivuilla eilen surffatessani löysin myös muutamia kesäisiä shortseja, jotka sopisivat loistavasti jo vaatekaapista löytyvien valkoisen, kullan ja ruskean sävyihin yhdistettäväksi.

Tässä muutamia simppeleitä ja silti makuuni tarpeeksi siistejä yläosia shortsien tai uusien 7/8-osaa housujen kanssa mallattaviksi. Tuon tummansinisen merihenkisen neuletakin alle saisi myös valkoisen ohuen topin lisää raikkautta kokonaisuuteen tuomaan. Plussaa kultaisista napeista!


Pari mielettömän kivan väristä tuubihuiviakin löytyy Vilan valikoimasta. Samaista huivia löytyy myös lumenvalkoisena.Timona Scarf Pink and Beige


Näihin keväisen värisiin fiiliksiin päätän tämän postauksen, ihanaa torstaita!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig