15/05/2012

Kate Moss for Mango


Upea Kate Moss on säilynyt uskomattoman kauniina ja tyttömäisenä viimeiset 20 vuotta eikä neito tunnu vanhentuneen päivääkään. Viime aikoina tämä brittiläinen, 38-vuotias supermalli, äiti ja vaimo on poseerannut Mangon kevätkampanjassa. Valitsin nämä upeat kokonaisuudet, jotka on helppo toteuttaa arkikäyttöön itsekin mukailemalla oman vaatekaapin sisältöä. Kesän ehdottomiin must have-hankintoihin itselläni kuuluukin juuri sopivan kuluneet, haaleansiniset farkkushortsit, jotka eivät ole liian "farkkumaiset" sekä vaalea, hieman paksumpaa kangasta oleva lyhyt jakku.SHARE:

3 kommenttia

 1. Kommenttina vielä tuohon valkoiseen Chanel-henkiseen jakkuun, että sitä on näkynyt myös P.S i love fashion ja Mary H's thoughts -blogeissa. Aivan ihana on kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HEI.SAANKO UDELLA,ETTÄ MISTÄ OLET TON CHANEL HENKISEN JAKUN OSTANUT?MÄ OLEN,ETSINYT JO PITKÄÄN TUOLLAISTA.LAITTAISITKO KILTTI VASTAUKSEN MULLE.

   Poista
 2. Tuo jakku on Mangon kevätvalikoimasta eli sieltä kannattaa käydä katsastamassa pikaisesti :) Itse en ole kyseistä jakkua vielä hankkinut, vaan se tai sen tyylinen vaalea "Chanel-jakku" on hankintalistallani.

  VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig