02/05/2012

Stars, stars

Toukokuu on korkattu iloisesti vapun kautta alkaneeksi ja kesä on taas askeleen lähempänä. Omalta osaltani vappu sujui melko rauhallisesti ystäviä nähden, juustoja, mansikoita ja pieniä suolaisia herkkuja eilisellä piknikillä nautiskellen ja aurinkoisesta säästä iloiten. Tänä vuonna vapun ajankohta keskellä normaalia arkiviikkoa vaikutti hieman rauhoittaneen juhlintaa ja tunnelma oli rennon leppoisa Ullanlinnanmäellä. Kuviakin tuli räpsittyä, mutta ne otettiin toisella kameralla, joten en ole vielä itselleni niitä saanut. Ehkäpä myöhemmin lisäilen tänne vähän vappufiilistelyä :) 

Tämän kertaisessa postauksessa on vähän sisustusasiaa. Bongasin nimittäin jo ennen vappua ihanan tähtikuvioisen torkkupeiton, joka sopii mainiosti rakastamaani merihenkiseen sisustukseen. Hankintalistalla on myös Lexingtonin uudet keittiötabletit nykyisen sini-valkoisen kaitaliinan tilalle vaihtelua tuomaan.


Tässä vielä vähän vinkkiä, millaisen raikkaan keväisen salaatin voi helposti taikoa kotona. Jujuna ovat raakana pakastetut jättiscampit, joista tulee aivan ihania, kun niitä keittelee noin 4 minuutin ajan. Ei kannata keittää liian kauan, jotta rakenne ei muutu kumimaiseksi, vaan säilyy mehevänä. Tähän salaattiversioon lisäsimme Valion Kotijuustoa romainesalaatin, kirsikkatomaattien ja kurkun lisäksi. Lisukkeena oli myös hieman sitruunamehulla maustettua avokadoa ja tuoreita mansikoita. Halutessaan salaatista voi tehdä erilaisia muunnelmia korvaamalla scampit kanalla ja juuston fetalla ja persikanpalasilla.

Toivottavasti teillä kaikilla oli ihana vappu ja palataan taas!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig