06/05/2012

Spring inspiration

Viikonloppu on mennyt tosi kivasti ja vauhdikkaasti ja huomenna onkin sitten aika palata taas arkeen. Innostuin tänään surffailemaan netissä ja muutama kaunis mainoskuva inspiroi erityisesti. Alla oleva kollaasi on koottu LV:n mainos- ja näytöskuvista. Kuvissa näkyy kaupunkifiilistä, upeita hiuksia, pitsiä, aurinkolaseja ja huiveja eli kaikkea mistä juuri nyt olen keväisen innostunut.


Perjantaina junaa odotellesani ostin uusimman ruotsalaisen Glaze-lehden numeron, jossa oli muutama upea vaatekappale hieman yllättäen Lindexiltä. En ole kyseisen ketjun liikkeissä pitkään aikaan vieraillut, joten päätin kurkata yrityksen nettisivujen kautta, miltä heidän tämänhetkinen mallistonsa vaikuttaa. Sieltä löytyi aika monta kivaa juttua, jotka huolisin mielelläni vaatekaappiani täydentämään. Tässä muutamia minua erityisesti ihastuttaneista:


Kaikki tuotteet ovat myynnissä sekä ketjun nettikaupassa että liikkeissä. Hassua huomata, että kaipaan tällä hetkelle garderobiini etenkin vaalean beigen ja valkoisen sävyjä, vaikka yleensä väreistä innostunkin aina kesää kohti mentäessä. Palataan taas pian ja leppoista sunnuntain jatkoa!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig