01/06/2012

Outfit 1/6/12

Iloista kesäkuun ensimmäistä päivää ja huomista lauantaita, jolloin on taas aika juhlia valkoisuuttaan hohtavien yo-lakkien, upeiden ruusujen, perinteisen suvivirren ja kauniiden juhlapuheiden siivittämänä. Huomenna tiedossa siis isot juhlat ja kuvamateriaalia sitten myöhemmin asusta ja juhlatunnelmista.

Tällaisissa vaatteissa lähdin tänään liikkeelle ja täytyy sanoa, että todella kylmä, tuulinen ja kaikin puolin hyinen sää aloitti virallisen kesäkauden tänään. Mutta tänään käyttämäni asukokonaisuus oli mielestäni joka tapauksessa ihanan kesäinen ja perjantaisauna onneksi lämmittää ja rentouttaa ihanasti pitkän päivän jälkeen.

Suuret onnittelet vielä kaikille Teille, jotka juhlitte huomenna valmistumista tai muita suuria juhlia! Palaillaan taas!


Farkut Zara, paita ja kengät Mango, vyö Ralph Lauren, laukku itse tuunattu :)
SHARE:

4 kommenttia

 1. Aivan ihana asu, ehkä yks mun lemppareista! :) Ja oon tuota paitaa itsekin Mangossa ihastellu, mut toistaseks se on jääny vielä kauppaan. Voitais hei mennä joskus yhdessä shoppailee ja voisin ottaa sinusta noita asukuvia järkkärillä, jos tahdot? :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon kommentista! Itsekin olin yllättynyt, miten kivasti nuo Zaran punaiset housut menee nudesävyjen kanssa. Ja mennään ihmeessä joku päivä yhdessä pyörimään kaupungille ja shoppailemaan :) Mä voisin sitten vastaavasti räpsiä kuvia susta, niin saadaan molemmat kivaa materiaalia blogiinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toihan kuulostaa hyvälle! :) Keskustellaan asiasta enemmän vaikka facen puolella :)

   Poista
 3. Jes, näin tehdään ja palaillaan! :)

  VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig