14/06/2012

Outfit 14/6/12

Tervehdys ja lämmintä loppuviikkoa! Eilen hoidin töiden jälkeen hoidin asioita kaupungilla ja  päälle oli valikoitunut tällainen kokonaisuus:Kuvan limenvihreä jakku on tuore hankinta Zarasta. Selkeälinjaiseen ja ryhdikkääseen jakkumalliin yhdistettynä räväkkä väri ei tunnu liioittelulta. Tämä jakku päällä tulee heti pirteämpi olo ja mielestäni jakku on tosi raikas valkoiseen yläosaan yhdistettynä. Limenvihreää on näkynyt välillä myös The Blonde Salad-blogia kirjoittavan Chiaran kadehdittavan upeissa asukokonaisuuksissa. Muutenkin muiden pitämien blogien lukeminen on todella inspiroivaa. Uusin lisäys lukemieni suosikkiblogieni listalla on ihana Sofiasfina.

Käväisin eilen myös Zarassa, jonne toimitin tuoreen valkoisen "Chanel"-jakkuni kemiallista pesetystä varten. Jakku nimittäin värjäytyi kirsikanpunaisten housujen johdosta jo ensimmäisenä käyttöpäivänään ja lähti siis eilen pesuun. Toivottavasti värjäymät saavat kemiallisessa käsittelyssä lopullisesti kyytiä!

Samalla, kun palautin jakun pesua varten, kiertelin hieman Aleksin myymälän valikoimaa läpi. Silmiini osui tämä ihanan kevyt ja värikäs huivi, jolla saa luotua vaihtelua vaikkapa simppeliin farkut ja neule-kokonaisuuteen. Menee kivasti myös limenvihreän jakun kanssa. Sitaisin hiukset kiinni, sillä huivi on aika suuri ja pääse ehkä paremmin oikeuksiinsa, jos hiukset ovat ylhäällä.Oli muuten ihana törmätä mahtavaa bloggariystävääni M:ään sattumalta eilen Zarassa.Makumme taitaa olla aika samanlainen, kun eksymme sinne ajoittain yhtäaikaa:)


Ihanaa päivää & palataan!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig