05/06/2012

Hiustuotteeni

Kesä on hiuksille ihanaa, mutta samalla erittäin haastavaa aikaa. Toisaalta hiukset vahvistuvat ja saavat kauniit aurinkoraidat (etenkin blondit huomaavat tämän vaikutuksen joka kesä), mutta samalla suolainen merivesi, hiekka, auringon kuumuus ja erilaiset muotoilu- ja käsittelyaineet kuluttavat hiuksia. Erikseen hiuksiin suihkutettavia ja UV-säteiltä suojaavia suihkeita ja hoitoaineita myydään monen sarjan valikoimissa ja suosittelen kyllä niiden käyttöä, mutta myös päivittäin käytössä oleva, omille hiukselle sopiva shampoo ja hoitoaine tekevät ihmeitä hiusten hyvinvoinnille. Hyvien hiustenhoitotuotteiden lisäksi syön kuuriluonteisesti Evonia-sarjan hiusten kasvutuotetta, joka vahvistaa hiusjuuria ja vauhdittaa tuotelupauksen mukaan siten hiusten kasvua. En tiedä pitääkö tuo ihan paikkansa, mutta ainakin kesäisin hiukseni tuntuvat kasvavan selkeästi paremmin hiuskuurilla buustattuina. Kyseinen Evonia-tuote valittiin muuten vuoden 2012 hoitotuotteeksi!

Tänään halusin tehdä postauksen erittäin hyviksi havaitsemistani hiustenpesu- ja hoitotuotteista. KMS California-sarjan Moist Repair-hoitoaine on erittäin ravitseva, kosteuttava ja hoitava tuote rasittuneille, värjätyille ja karheille hiuksille. Tuote on tosi riittoisa, joten pieni määrä riittää pitkiinkin hiuksiin hyvin. Toinen laadukkaan hoitoaineen, seerumin ja shampoon sisältävä ja viimeisen puolen vuoden aikana ahkerassa käytössäni ollut hiustenhoitosarja on Pureology. Olen käyttänyt Pureology SuperSmooth -shampoota ja hoitoainetta lähes päivittäin ja hiukset tuntuvat jo pesun yhteydessä silkkisen sileiltä. Pureology sai alkunsa Irvinessä, Kaliforniassa vuonna 2001, kun kampaamoalan uranuurtaja Jim Markham loi ensimmäiset 100%:n vegaanipohjaiset ja sulfaatittomat shampoot värjätyille hiuksille. Jim loi tuotesarjansa vastaamaan ammattilaisvärjääjien ja heidän asiakkaidensa tarpeita luomalla hellävaraisia ja luonnonmukaisia tuotteita, jotka takaavat pidempikestoisen hiusvärin. Nykyään Pureology on erittäin suosittu värjättyjen hiusten hoitosarja USA:ssa ja myös yhä kasvavassa määrin täällä Euroopassa.

Suomessa Pureology-tuotteita myydään ainakin suurimmissa tavarataloissa, nettikaupoissa sekä lempparikampaamossani Villi Vaniljassa, jossa on erittäin ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta. Villi Vaniljalla on muuten Pureology-kanta-asiakaskortti, jolla saa joka kuudennen vapaavalintaisen Pureology-tuotteen maksutta :)Käytössäni on shampoon ja hoitoaineen lisäksi ollut myös Pureology SuperSmooth Smoothing Elixir, joka "rentouttaa" hiuksia ja tekee niistä kiiltävät ja helposti käsiteltävät. Seerumia, shampoota ja hoitoainetta voi kampaajan mukaan käyttää myös pidennyshiuksille.

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig