12/06/2012

Weekend behind

Huomenta! Kuten mainitsinkin jo eilisessä postauksessani, oli kulunut viikonloppu mitä mainioin. Vaikka sää ei ollutkaan niin lämmin kuin odotimme, oli silti ihana juhlia kesämekot päällä ystäväni valmistujaisia erittäin upeissa puitteissa Meilahdessa. Juhlapaikkana toimi kaunis vanha villa ja tarjoilut olivat herkulliset. Ystäväni sai myös ihania lahjoja ja vieraan roolissa oli myös kiva tutustua uusiin tuttavuuksiin päivän aikana. Tässä muutama nopea otos juhlapaikan vanhanaikaisen romanttisesta sisustuksesta:
Juhlapaikalta siirryimme pienemmällä porukalla jatkamaan iltaa ravintola Teatteriin ja sieltä Kämp Caféen. Oli ihana herkutella pitkän kaavan mukaan ja loistoseurassa hyvästä tunnelmasta nauttien, sillä Kämpissä tunnelma on arvokas ja miljöö todella miellyttävä. Nautimme S:n kanssa alkuun etanoita ja tartar-pihviä ja pääruuaksi runsaan, kuvassa näkyvän Seafood Platterin kahdelle. Kiitos vielä kivasta illasta kaikille osallistujille!
Sunnuntaiaamu valkeni niin aurinkoisena, että päätimme vierailla pitkästä aikaa viehättävässä Porvoossa. Matka taittua autolla nopeasti ja paikan päällä nautiskelimme virvokkeita yhdessä satama-alueen kivoista pikkukahviloista. Hauska yksityiskohta valitsemassamme kahvilassa oli veden päällä kelluva, veneen muotoon rakennettu terassi.
Palataan taas ja aurinkoista tiistaita!


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig